OGÜNHaber Özel / Diyarbakır / Mehmet Yasin ASLAN - Diyarbakır Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cihan Kayaalp OGÜNHaber'e değerlendirmelerde bulundu.
Diyarbakırlılar evlerinde, parklarda rahatlıkla oturamıyor
Kayaalp, Diyarbakır'da havaların ısınmasıyla yani Mart ve Nisan aylarında her sene yapılan haşare ve böcekle mücadele ilaçlamalarının bu yıl yapılmadığını belirtti. Kayaalp, "Konuyla ilgili bize çok fazla şikayet gelmeye başladı. Diyarbakır'da yaşayan insanlar evlerinde, parklarda, bahçede rahatlıkla oturamamaktadır. Uzmanlarla görüşmemiz neticesinde bu konuyla ilgili tedbirler alinmaz gerekli ilaçlamalar yapılmazsa yakında salgın hastalıkların baş göstereceği ve hızla yayılacağını düşünmekteyiz. İlgili merciiler ne zaman ilaçlamaya başlarlar bilemiyoruz, bu konuyla alakalı birkaç defa çağrımız oldu henüz bir açıklama olmadı." diye konuştu.
MHP olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz
Kayaalp sözlerine şöyle devam etti;
"Bizim bu konuda bir çalışmamız oldu, biz de kendi imkanlarımızla merkez ilçe teşkilâtlarımızla nasip olursa önümüzdeki günlerde ilgili mecralar çalışma başlatmazsa uzman arkadaşlarımızla ziraatçi arkadaşlarımızla onların yöneteceği bir uzman ekiple ilaçlamaya kendi imkanlarımızla başlatacağız. Vatandaşlarımızın bu durumdan zarar görmemeleri için Diyarbakır Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz."
13 gün İstanbul'da olacağız
İstanbul seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Kayaalp, " Diyarbakırlıların İstanbul'da yoğunlukla yaşadığı, çalışma alanlarının bulunduğu semt ve mahalleleri tespit ettik. 10 Haziran'da Diyarbakır teşkilatımızla, merkez ilçe başkanlarımızla İstanbul'a giderek 13 gün yani seçim gününe kadar çalışmalara dahil olacağız. Temennimiz yapılan çalışmaların karşılık bulması olacaktır." diye konuştu.
Haberi Düzenleyen: Kübra Yaşar
Video Montaj: Fatih Mehmet Kayalı
16:36 ABD'nin Ankara Büyükelçisi Barrack: ABD'nin müdahil olduğu 93 darbe veya rejim değişikliği yaşandı
16:27 Ankara’daki 5.7 milyar TL’lik para trafiği ele verdi, tefecilik ağı çökertildi: 403 milyon TL servete el konuldu
13:45 İngiltere ittifak kurdu, Rus denizaltıları avlayacak
11:49 PAYCO Elektronik Para'ya el kondu: Suçla bağlantılı finansal hareket tespit edildi
09:27 Çalışmaya devam eden hangi emekliler çift maaş alamayacak?
09:24 Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: 81 ildeki adli emanet bürolarında büyük denetim
09:03 Trafikte kadın sürücüye saldıran şüpheli gözaltına alındı
09:00 Rusya’da Snapchat’e erişim engeli
23:04 Galatasaray, Union Saint-Gilloise'ye mağlup oldu
10:54 Şans oyunu sitesi Tuttur hakkında soruşturma
17:33 Hafta sonu plan yapanlar dikkat: Yağış var mı?
10:04 MSB, 20 şehidin isimlerini paylaştı
12:46 Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
16:17 Sındırgı, Afet Bölgesi ilan edildi
16:42 Balıkesir'de Sındırgı'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi: İstanbul'da da hissedildi
17:44 Bakan Şimşek: Beklentilerde iyileşmenin süreceğini öngörüyoruz
Diyarbakır MHP İl Başkanı Kayaalp: Halkımız tehlikede, HDP ilaçlama yapmazsa biz yaparız
Diyarbakır MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp İstanbul'da iptal edilen seçim, Kuzey Irak'a yapılan harekat ve birçok konuyla ilgili açıklama yaptı.
