CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünün 20 Kasım Dünya Çocuk Günü olduğunu hatırlattı, partisinin yaptığı araştırmanın sonuçlarını paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Son 18 ayda 21 bin 957 çocuk hamile kaldı. Bunlar daha çocukluklarını yaşamak durumunda, bunlar oyun oynamak isterler. 15 yaşın altında cinsel istismara uğrayarak doğum yapan çocuklarımızın sayısı 15 bin 937. 3 bin çocuğumuz cezaevlerinde. 2 milyon çocuk işçimiz var. Son 7 yılda 340 çocuğumuz da iş kazalarında hayatını kaybetmiş. Çocuklarımızı gerçekten gerekli değeri veriyor muyuz?” ifadelerini kullandı.
Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı soruşturması kapsamında gözaltına alınan akademisyenlere de sahip çıktı ve bu kişilerin hiç birinin kaçma gibi bir durumu olmadığını iddia etti. CHP Genel Başkanı, “Gezi olaylarından intikam almaya çalışıyorlar. Gezi olaylarından kimse intikam alamaz. Gezi olayları bu ülkenin demokrasi ve özgürlük sesidir” dedi.
01:16 Trump’a destek oranı İran ve akaryakıt fiyatları nedeniyle görev döneminin en düşük seviyesinde
23:20 Diyarbakır’da 14 kilo esrar ele geçirildi
23:19 Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonları: 61 kişi hakkında işlem yapıldı
23:17 Diyarbakır’da silah kaçakçılarına darbe
23:15 Diyarbakır’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 111 kişi yakalandı
23:12 Çin’de altın kalmadı: Bankalarda 'stok yok' uyarısı
22:21 Trump: İran'da zafer kazandık ve onlar bizimle bir anlaşmaya varmak için can atıyorlar
22:06 NASA, Ay'da üs kuracak
20:40 Sayıştay Daire Başkanlığı'na Mustafa Mis seçildi
12:28 Restoranlarda menüler kalınlaşıyor: Ayrıntılı hale gelecek, yiyeceklerin içerikleri ve kalori miktarı da yer alacak
10:44 Hayalet makale problemi: Yapay zeka taslak çalışmaları başka sorgularda mı kullanılıyor?
10:30 Yerel yönetimler teklifinde kritik aşama: Kamu zararı yöneticiden tahsil edilecek
10:27 İslam Memiş: '2026 yılının manipülasyon yılı olduğuna artık inanmışsınızdır'
10:26 Tabelalar bir kez daha değişecek: Benzin ve motorine indirim geliyor
10:24 Kolombiya'da askeri uçak düşmüştü: En az 66 kişi öldü
10:22 Polislerin çalışma sistemi sil baştan: Emniyet Teşkilatı Kanunu güncellenecek
Kılıçdaroğlu'ndan Gezi Parkı çıkışı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Gezi olaylarından kimse intikam alamaz. Gezi olayları bu ülkenin demokrasi ve özgürlük sesidir” dedi.
