MHP’nin Kızılcahamam kampının kapanışında konuşan Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın yaşayacağını ve dosta, düşmana kalıcı bir olacağını kaydetti. Cumhur ittifakı ile af teklifinin ayrı konular olduğunu kaydeden MHP lideri, “İttifak başka, teklifimiz başkadır. İttifakla kanun teklifine karşı gösterilecek tavırları birbirlerine karıştırmamak, fitne imaline yeltenenlere aldırmamak temennimdir” diye konuştu.
Türkiye’nin kurgulanan ekonomik sabotajın üstesinden geleceğini anlatan Devlet Bahçeli, “Gerek yeni ekonomik program gerekse de hükümetin aldığı diğer önlemler; kalıcı, kararlı ve kapsayıcı şekilde uygulandığı müddetçe iyileşme ve beklenen bahar havası çok uzak olmayacaktır” ifadelerini kullandı.
MHP lideri, yerel seçimlerdeki ittifak konusuna da değinerek, “Türkiye’nin 2023’ten önceki son virajı, yeni hükümet sisteminin son imtihanı olarak yorumluyoruz” dedi.
17:49 Kenya'da 448 kişinin öldüğü 'açlık tarikatı' davasında karar: Tarikat liderine 200 yıl hapis
17:43 Yapay zeka yatırımları küresel piyasaları sarstı: ABD borsalarından 2.5 trilyon dolar silindi
17:29 Ehliyet almayı düşünenler dikkat: Yeni yılda sürücü kursları cep yakacak, maliyet 50 bin lirayı aşacak
17:12 Down sendromlu çocuğu oyun alanına almadılar: 256 bin lira ceza kesildi
17:00 Avrupa'da bomba ihbarlarında 3. dalga: 5 ülkede alarm verildi, uçuşlar yönlendirildi
16:38 Afyonkarahisar'da 8 kişiyi öldüren zanlı tutuklandı
16:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünün reçeteleriyle bugünün sorunlarına çare bulunmaz
15:40 A Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı: Hangi oyuncular kadroya alınmadı?
15:12 Karar bozulmuştu: Seçil Erzan davasında savcı 211 yıl hapis cezası istedi
14:07 İranlı vekil: ABD veya İsrail’in yeniden saldırması halinde füzelerimiz Avrupa'ya ulaşacak
14:01 Fransa'da büyük protesto dalgası: 575 bin kişi sokakta
13:50 Dev şirket, Gebze fabrikasını kapatıyor: Çalışanları işsiz kalacak, 293 milyon lira tazminat ödeyecek
13:48 MTV 2027'de artacak: Bazı otomobillerde yıllık vergi 350 bin lirayı geçecek
13:40 Altında dengeler değişiyor: Gözler bugün saat 16.30'da
12:35 Avrupa'da görünmeyen siber tehdit: Uçaklar, marketler, kan bankaları hedefte
12:28 Emlak davaları için kritik gelişme: Anayasa Mahkemesi, rayiç bedel maddesini iptal etti
MHP lideri Devlet Bahçeli ekonomik sabotaj hakkında konuştu
Türkiye’nin kendisine yönelik kurgulanan ekonomik sabotajın üstesinden geleceğini belirten MHP lideri Devlet Bahçeli, “Gerek yeni ekonomik program gerekse de hükümetin aldığı diğer önlemler; kalıcı, kararlı ve kapsayıcı şekilde uygulandığı müddetçe iyileşme ve beklenen bahar havası çok uzak olmayacaktır” dedi.