TİC Holding Header
  • USD 32.385
  • EUR 35.067
  • Altın 2324.965
  • BIST 100 9129.19
  • Yaşam

Bir buçuk ayda 2 ton kapak toplandı

Körfez’de 3 gönüllü ‘Kapak Kapak Umut Topla’ projesini hayata geçirdi. 1 buçuk ayda 2 ton kapak toplayan gönüllüler, 7 adet sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim etti.
Bir buçuk ayda 2 ton kapak toplandı
İnternet Haber Servisi - Kocaeli’nin Körfez ilçesinde Kemal Kiraz’ın koordinatörlüğünde kurulan Minik Hayatlar Grubu, anlamlı bir etkinliğe imza attı. ‘Kapak Kapak Umut Topla’ projesini Kemal Kiraz’la birlikte Körfez Anaokulu Müdürü Erdem Tabak ve Hedise Evyap İlkokulu Müdürü Ufuk Sanal ortaklaşa hayata geçirdi. 1 buçuk ay gibi kısa bir sürede 2 ton kapak toplandı. Kapaklar Türkiye Omurilik Felçlileri Dernegi (TOFD)’ne teslim edildi.

7 KİŞİYE UMUT OLDU

Kapakları teslim alan TOFD Genel Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya, kısa sürede ses getiren bir proje olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Proje sayesinde 3 tekerlekli, 1 de çok amaçlı sandalye Çetinkaya’ya, 2 adet tekerlekli sandalye Körfez Kaymakamlığı Vakıf Müdürlüğü’ne ve 1 adet de Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği Başkanı Nurel Ergunes’e teslim edildi.

ÇEVREYE DE FAYDALI

Hedise Evyap İlkokulu’nda düzenlenen törene Körfez Kaymakamı ve protokol üyeleri katıldı. Kısa sürede tüm Körfez’in katılım gösterdiğini söyleyen Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, “Körfez’de bir ilk ve farkındalık yaratıldı. Toplanan kapaklar resmi bir şekilde teslim edildi. Aynı zamanda bu projenin sıfır atık projesini de destekliyor. Böylece çevreye sağladığı faydalarını da tüm Körfezlilerle paylaştık. Minik Hayatlar ekibinden Kemal Kiraz’ı ve okul müdürlerini tebrik ederim. Bu gibi sosyal sorumluluk ve farkındalık projelerin sürdürülebilirliğinin sağlanması ve daha çok çoğalması gerekiyor.” dedi.

KİRAZ TEŞEKKÜR ETTİ

‘Kapak Kapak Umut Topla’ projesini başlatan Minik Hayatlar Grubu’ndan Kemal Kiraz ise “Erdem Tabak, Ufuk Sanal ve proje ekibindeki özverili çalışmalarından dolayı herkesi kutlarım. Ayrıca Evyap Liman yöneticileri Ali Keskin ve Sedat Topuz’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.
Yorum Yazın