• Yaşam

Eskişehir Fatih Fen Lises ekibi Antalya’dan madalyalarla döndü

Eskişehir Fatih Fen Lisesi ekibi, Akdeniz Üniversitesi’nin düzenlediği '4’üncü Antalya Kimya Olimpiyatlarında', aldıkları derecelerle Eskişehir'e döndüler ve kentin gururu oldular.
Eskişehir Fatih Fen Lises ekibi Antalya’dan madalyalarla döndü
İHA - Eskişehir Fatih Fen Lisesi’nin olimpiyat başarısı Eskişehirlileri sevindirdi.

Kimya öğretmeni Elif Yılmaz’ın danışmanlığında hazırlanan öğrencilerden, Olimpiyatların 1’nci aşamasında yapılan yazılı sınavda, 10’ncu sınıf kategorisinde, Ayşe Betül Yıldırım, Türkiye 1’ncisi ve Enes Osman Hoşgören, Türkiye 22’ncisi oldu.11’nci sınıf kategorisinde ise; Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencilerinden Işıl Su Karakuzu, Türkiye 5’ncisi ve Emirhan Arıkan, Türkiye 20’ncisi oldu.

Türkiye genelinde çoğunlukla Fen Liselilerin yer aldığı bu olimpiyatın 2’nci oturumunda; Kimya Bilim, Bilgi ve Kültür Yarışması’nda, Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencilerinden Ayşe Betül Yıldırım 1’nci ve Işıl Su Karakuzu 2’nci oldu.

Okulun Kimya öğretmeni Elif Yılmaz’ın danışmanlığında hazırlanan Eskişehir ’Fatih Fen Lisesi Kimya Olimpiyat Ekibi’, birincilik ve ikincilik madalyaları ile Eskişehir’e döndüler ve kentin gururu oldular.
Yorum Yazın