TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.129
  • Altın 2306.832
  • BIST 100 8880.09
  • Yaşam

Reyting sonuçları 25 Ekim Perşembe

Avlu, Bir Zamanlar Çukurova ve Bizim Hikaye 25 Ekim perşembe günü reyting sonuçları için kıyasıya yarıştı.
Reyting sonuçları 25 Ekim Perşembe
Zeynep Etyemez - Reyting sonuçları perşembe günü ekranda gelen program, yarışma ve dizilerden en çok hangisi izlediğini belirledi.

Total reyting sonuçlarında ilk sırada Bir Zamanlar Çukurova yer alırken ikinci sırayı Fatih Portakal ile Fox Ana Haber takip etti.

Bizim Hikaye dizisi 4. sırada yer aldı.

Merakla beklenen Avlu dizisi ise 5. sırada yer aldı.



AB reyting sonuçlarında ise Bir Zamanlar Çukurova gene zirvede yer alırken, Avlu 3. sırada yer aldı.

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 2. sırada yerini korudu.

Bizim Hikaye dizi ise 5. sırada yer aldı.



Bir Zamanlar Çukurova dizisinde neler oldu?

Şermin ve Saniye'nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla dünyaya tutunur. Züleyha ve oğlu ile artık 'masal gibi bir hayat' yaşayacaklarını umut eden Demir'i ise tatsız bir sürpriz bekliyor. İntikam ateşiyle yanan Yılmaz artık yalnız değil. Yanında hikâyenin tüm seyrini değiştirecek olan Fekeli de var. Peki, Fekeli'nin döndüğünü gören Hünkar nasıl bir önlem alacak?



Avlu dizisinde neler oldu?

Zerrin, Kudret’in güçlenmesine alttan alta yardım etmektedir. Naciye iyice köşeye sıkışmış halde çıkmazdadır. Diğer yanda da Zerrin, cezaevinde mahkumlara yaptığı zulmün dozunu kaçırmıştır bu yüzden cezaevinde çok büyük bir isyanın temelleri atılmaktadır. Bu isyandan kimler sağ çıkmayı başaracaktır?



Bizim Hikaye dizisinde neler oldu?

Barış ve Filiz'in birbirlerine karşı yaptığı hamleler ikisini de darmadağın eder ancak Barış’ın da Filiz’in de dağılmaya fırsatı yoktur ve kendi hayatlarının karmaşası içinde kaybolurlar. Filiz bir yandan Hikmet’le uğraşırken, diğer yandan babasını kurtarmak zorunda kalır. Nihal ise Barış’taki değişimin farkındadır ve biran önce bir şeyler yapmazsa Barış’ı kaybedeceğini düşünmektedir. Selim’in tamamen iyi niyetle, Nihal’in ise sinsi bir planla yaptıkları Barış’la Filiz’i bir kez daha karşı karşıya getirir ancak bu sefer işler kimsenin hesaplayamadığı bir noktaya gelecektir.

Yorum Yazın