TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
İsmail Çetin Korkmaz

İsmail Çetin Korkmaz

Hakkında

Özel ilgi ve araştırmalar olarak Ortadoğu kültürler Antik tarih araştırma ve makalelerim OgünHaber de yayınlanmaktadır. İş Deneyimleri 01.2009-12.2011 (2 yıl, 11 ay) İstanbul(Asya) - Türkiye Tam Zamanlı İSTANBUL VE GAZİANTAP TE BULUNAN 10 AD. RESTAURANT VE ŞUBELERİNİN GENEL DENETİM, HEDEF, KARLILIK, PENETRASYON, BÜYÜME PLANI, VE STRATEJİLERİNİN OLUŞTURULMASI. AYRICA: SAHAN MARKASI ADI ALTINDA TÜRK YEMEKLERİNİN İLK DEFA DONDURULMUŞ OLARAK ÜLKEMİZDE Kİ ULUSAL VE YEREL MARKET ZİNCİRLERİNE PENETRASYONU SAĞLAYARAK ANLAŞMALARI İMZALAMAK. ULUSLAR ARASI GIDA FUARLARINDA ( SİAL MİDDLE EAST ) DUBAİ PARİS ve ABU DHABİ FUARLARINDA TÜRK YEMEKLERİNİN TANITIMINI YAPARAK İRAN-IRAK V.B ORTA DOĞU ÜLKELERİNE SOĞUK ZİNCİR OLARAK İHRACAATLARINI YAPMAK.TOPLAM PERSONEL 650 KİŞİ Yiyecek ve İçecek Direktörü Alke Turizm A.Ş. Adana Aqualand 03.2000-12.2004 (4 yıl, 9 ay) Adana - Türkiye Tam Zamanlı 1500 KİŞİLİK GÜNÜ BİRLİK TATİL KÖYÜNÜN (RESTAURANT, BAR, CAFE, CLUB, HAVUZ, PLAJ) YİYECEK, İÇECEK SATIN ALMASI VE BÜTÜN ORGANİZASYONLARININ KOORDİNASYONUN ONAYLANMASI. İşletme Müdürü Alp GroupConsultancy TAHRAN 04.1997-01.2000 (2 yıl, 9 ay) TAHRAN - İran Tam Zamanlı TAHRAN-İRAN'DA OSMANLI MUTFAĞI MUTFAK VE PERSONEL (70) DAHİL İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ POZİSYONUNDA GÖREV YAPTIM. Yiyecek İçecek Şefi Alke Turizm A.Ş. Antalya Aqualand 01.1996-03.1997 (1 yıl, 2 ay) Antalya - Türkiye Tam Zamanlı ŞİRKETİN GIDA ÜRÜN SATIN ALMALARI, ORGANİZASYONLAR (DÜĞÜN,TOPLANTI VE DİĞER ETKİNLİKLER) EKİP LİDERLİĞİ YAPMAK. Bilgisayar Bilgileri MİCROSOFT OFFİCE DÜNYA MUTFAĞI EĞİTİMİ :Güney Afrika Johannesburg da RSC GROUP-JOHANNESBURG - 01.07.1996-30.03.1997 Özellikle; * Akdeniz Mutfağı * Osmanlı Mutfağı * Ortadoğu Mutfağı Et ağırlıklı kebap ve çeşitleri hakkında Yemek kültürü 180 adet makalelerim OGÜN haberde yayınlanmıştır Yabancı Dil Okuma Yazma Konuşma İngilizce Orta Arapça Orta Başlangıç Orta
Toplam 606 yazı listeleniyor
  • ​Şam, Emevi Camii

    Bir zamanlar hem Kilise, hem Camii olarak aynı anda hizmet veren bir mabet'ti. (Arapça: Ğām' Banī 'Umayya al-Kabīr), Şam Ulu Camii olarak da bilinen, Şam'ın eski şehir kısmında yer alan bölgede dünyanın en büyük ve en eski camilerden biridir.

  • ​Türklüğün hakimiyet sembolü, 'Çift başlı kartal'

    Şamanizme göre yer ile göğün arasındaki çelik kapıyı tutan kartal.Orta Asya Türk inancına göre, insanlara gökyüzü ve yeryüzü yolculuklarında refakat eden koruyucu varlıklar ve güçler kuş şeklindedir.

  • Adana'lı Cono’lar (Camuzcular)

    Çocukluğumuzun korkulu rüyası CONO'lar. 1960'lı yılların sonu ve 1970'li yılların başı. Kendi yaşadığım çocukluk anılarımdan bazılarını sizlerle paylaşmak istedim.

  • Sodom ve Gomora

    Sodom ve Gomora, Eski Ahit'te sözü edilen günâhkâr kentler. İsrail'de, Lut Gölü'nün güneydoğusundaki el-Lisan Yarımadasının güneyinde sığ suların altında kaldıkları tahmin edilmektedir.

  • Nazar..

    Kökeni Sümerler’e, Babiller’e ve Eski Mısır’a uzanan nazar değmesi inanışına göre; insanın taşıdığı olumsuz düşünceler, fikrin dışarıya açılmış biçimi olan gözlerden dışarı çıkar.

  • Kral Offa

    İngiltere Kralı Offa’nın, Kelt Türkleri'nden Müslüman bir Türk olduğu söylenir.

  • ​Keltler

    Tarih öncesi ve ilkçağ döneminde yaşayan Avrupa kavimlerinin bir bölümüdür. Dört bin yıl kadar önce Keltler, anavatanları olan Orta Asya’dan Orta Avrupa’ya ilerlemiş, özellikle Britanya Adaları, İspanya ve Galya'ya yerleşmişlerdir.

  • ​Bathonea

    Bathonea İstanbul ilinin Avcılar ilçesinde, Küçükçekmece Gölü'nün kuzeybatısında yer alan bir antik kenttir.

  • Monarch kelebeği

    Monarch programlama düzeyleri (Elektroensefalografi) elektiriksel beyin dalgaları düzeyleri ile adlandırılır.

  • Öjenik

    Öjenik,İnsanların genetik olarak kontrol altına alınarak ve ayıklanarak bir insan ırkının ıslah edilmesin anlamına gelir.