TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Akgül'den dev adamlara moral motivasyon yemeği

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımı yönetimi, teknik ekip ve sporcularına moral yemeği verdi.
Akgül'den dev adamlara moral motivasyon yemeği
İHA - Abidinpaşa Lale Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Akgül’ün yanı sıra DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Ömer Özdemir, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Demir, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, DSİ bölge müdürleri, idari menajerler ve sporcular katıldı.

Takımın son oynadığı maçlarda aldığı üst üste galibiyetin ardından genç ve tecrübeli kadro ile beraber takımın bu sezon Süper Lig’e çıkmasını umut ettiklerini kaydeden Akgül, “Basketbol takımımız ilçemizi spor anlamında daha da ileriye taşımanın yanında, diğer belediyelere de sportif açıdan örnek ve model olmuştur. Takımın başarısı her geçen gün artarken, Mamak artık sporda bir marka oldu” dedi.

Basketbolculara duyduğu güveni yemekle birlikte bir kez daha yineleyen Akgül, takımın bu yıl yapacağı müsabakalarda başarılı olacağına inandıklarını kaydetti. Mamak Belediye DSİ’nin Ankara’yı 1. Lig’de temsil eden tek basketbol takımı olduğunun altını çizen Akgül, taraftarın da takıma destek vermesini beklediklerini kaydetti. Akgül, genç ve tecrübeli kadroya başarı diledi.

Takım kaptanı Nezih Özbakır, Akgül’e kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Bizler taraftarımızın desteği ile ivme kazanan destek ve güç bulan bir takımız. Kazanma coşkumuzu onlarla yaşamak istiyoruz. Biz bunları yaparken tek başımıza yapamazdık tabii ki, başkanımız her zaman bizi destekledi. Kendisine minnettarız ve teşekkür ediyoruz” dedi.
Yorum Yazın