TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Aydın'dan Kastamonuspor 1966 yönetimine ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, İsmail Dikmenli tesislerinde Kastamonuspor 1966 yönetimini ziyaret etti.
Aydın'dan Kastamonuspor 1966 yönetimine ziyaret
 Yaklaşık bir buçuk saat süren ziyarete Yüksel Aydın’a Belediye meclis üsyesi Ahmet Sönmez’de eşlik etti. Ziyarette kulüp Başkanı Erkan Özcan’ın yanı sıra As Başkan Erdem Mütevelli, As başkanı Murat Elmalıoğlu, Futbol Genel Kaptanı Mustafa Özsoy , Genel sekreter Ünal Ercan Kaş, Alt Yapı Sorumlusu Tolgahan Özcan, Satın Alma Sorumlusu Adem Bodur ve Kemal Ünlü, Reklam ve pazarlama sorumlusu Murat Çendek Orhan Hazer ve Şenol Çiçek ve yönetim kurulu üyesi Hasan Ümit Siviş  toplantıya katıldı. Ziyaretten sonra kısa bir açıklamada bulunan Yüksel Aydın,  Kastamonuspor 1966 ya destek olacaklarını, ancak bu destekten sadece belediyenin sorumlu olmadığını, bütün Kastamonuluların destek olması gerektiğini vurgulrken, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sadece Kastamonuda yaşayan hemşerilerimiz ve iş adamlarımız değil, tüm Türkiye’de bulunan hemşerilerimiz, Kastamonu’ya, Kastamonspor’a özlem duyan memleket sevdalısı iş adamlarımız da şehrimizi profesyonel liglerde  temsil eden takımımıza destek olması gerekiyor.

Kastamonuspor üvey evlat değildir. Kastamonunun en büyük marka değeridir. Denetlenebilir şeffaf bir yapı oluşturduk. Geçmiş dönemlerde ne vardı da destek olundu, şimdi neden sizlere mesafeli duruluyor bunun cevabını ben çok iyi biliyorum. Sabırlı olun ve dik durun. Ayrıca zor dönemlerde kastamonuspor un en büyük destekçisi olan ve yanında bulunan Cengiz Beyede teşekkür ederiz. ’’dedi. Ayrıca  Yüksel Aydın maddi ve manevi her zaman Kastamonusporumuzun yanında olacağını belirtti.
Yorum Yazın