TİC Holding Header
  • USD 32.379
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.064
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Bağlar Belediyesi'nin kurslarına katılan kadın ve çocuklar Kadir Gecesi'ni mevlit ve ilahilerle kutladı

Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki kurslara katılan kadınlar ve çocuklar, Kadir Gecesi dolayısıyla kutlama etkinliği düzenledi. Kadınlar mevlit okudu, çocuklar ise ilahilerle etkinliğe renk kattı.
Bağlar Belediyesi'nin kurslarına katılan kadın ve çocuklar Kadir Gecesi'ni mevlit ve ilahilerle kutladı
Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğunu ifade eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Rabbimiz bu mübarek gecede yapacağımız duaları, yaşadığımız doğal afet ve salgın hastalıkların son bulmasına, islam aleminin birlik ve beraberliğine vesile kılsın inşallah.” ifadelerine yer verdi.

Bağlar Belediyesi’nin düzenlediği eğitim,beceri ve mesleki kurslara katılan kadınlar ile çocuklar mübarek Kadir Gecesi’ne yönelik anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Bağcılar Mahallesi’nde bulunan Bağ Evi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen etkinlikte kadınlar mevlit okurken, çocuklar da seslendirdikleri ilahilerle gönülleri okşadı. Kadınlar tarafından Ramazan ayında okunan hatimler bağışlandı ve hatim duası okunarak program sonlandırıldı.

Programın sonunda kadın ve çocuklara kandil simidi ikram edildi.

Başkan Beyoğlu’ndan Kadir Gecesi Kutlaması
Kadir Gecesi nedeniyle açıklamalarda bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,bin aydan daha hayırlı olan bu gecede yapılacak duaların insanlığın barışına ve ülkenin selametine vesile olmasını diledi. Beyoğlu,”Son yıllarda gerek insanlık alemi, gerekse islam coğrafyası ve ülkemiz üst üste felaketler yaşıyor. Ülke olarak Şubat ayında yaşadığımız büyük depremlerin yaralarını sarmak için büyük gayret sarf ediyoruz. Devlet ve millet dayanışmasının en güzel örneğini gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz. Mübarek Ramazan ayının manevi iklimini yaşadığımız ve bayramı karşılamaya hazırlandığımız bu günlerde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızın kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu ulvi gecenin ülkemiz ve şehrimiz başta olmak üzere tüm insanlığın hayrına vesile olmasını diliyorum.” değerlendirmesinde bulundu.
Yorum Yazın