TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

Başkan Çerçi engelli öğretmenler ile buluştu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Başkan Çerçi engelli öğretmenler ile buluştu
İHA - Esnaf Sanatkârlar ve Odalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Vestel Ortaokulu’na ziyaret gerçekleştiren Başkan Çerçi daha sonra Yunusemre Kent Konseyi Engelli Meclisi tarafından bir kafede yapılan etkinliğe katılarak öğretmenlerin sevincine ortak oldu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenler ile buluştu. Başkan Çerçi, ilk olarak Esnaf Sanatkârlar ve Odalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, ardından Vestel Ortaokulu’nda öğretmenler ile buluştu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Kent Konseyi Engelli Meclisi tarafından yapılan etkinlikte de engelli öğretmenler ile buluşarak onların 24 Kasım Öğretmenler Günü sevincine ortak oldu. Başkan Çerçi’ye etkinliklerde Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, Yunusemre Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Bedriye Pehlivan, Yunusemre Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve öğretmenler katıldı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenler ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Öğretmenlerimiz, umut bağladığımız gelecek nesillerin doğru yetişmesinde en az anne babalar kadar sorumluluk üstlenmektedir. Değerli öğretmenleriniz ile bir araya gelerek bu anlamlı günlerini birlikte kutladık. Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

Öğretmenler ise kendilerinin sevincine ortak olan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkürlerini ilettiler.
Yorum Yazın