TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya’dan iddialara yanıt…

Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.
Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya’dan iddialara yanıt…
İrfan Salcı -

Ogünhaber Batı Karadeniz temsilcisi İrfan Salcı’ya verdiği röportajda Kaya masumiyetini ispat ettiğini ve en kısa zamanda masum olduğunun ortaya çıkacağını dile getirdi.

“Benim veremeyeceğim hiçbir hesabım yok”

Hakkında ortaya atılan iddiaların iddia değil iftira olduğunu belirten Başkan Kaya; “Ben kimsenin değirmenine su taşımayıp adil olduğum, yapılmak istenilen yolsuzluk ve haksızlıklara karşı susmadığım için bu iftiralara maruz kaldım. 1999 yılında ilk Belediye Başkanı olduğumda da söylediğim gibi biz hak yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Bizim alnımız ak elhamdülillah. Bize iftira atanlara ben teşekkür ediyorum, dedikodu yapmak yerine adli makamlara taşıdılar olayı. Biz bu ülkemizin hukuk sistemine kendimiz zaten teslim etmişiz. Önümüzdeki günlerde dava süreci sonuçlanacak ve inşallah bu iftiralar atanların suratlarına yapışacak. Benim veremeyecek hiçbir hesabım yok elhamdülillah” dedi.

“Yaptığım her işin, aldığımız her malın ve hizmetin arkasındayız”

“Bize kesilen faturaları usulsüz diyenlere sesleniyorum” diyen Başkan Ahmet Kaya;

“Biz hizmet ediyoruz, hizmet alıp hizmet veriyoruz. Belediyecilik bu demek. Yani o mahallelerde ki duvarları çekmese miydik, Mezarlıklarımızı ıslah etmese miydik, yahut 1000 nüfuslu olan ve benim de aşık olduğum ilçem Doğanyurt’a 600 bin liralık oteli yapmasa mıydık? Ben Doğanyurt Belediye Başkanı olarak yaptığım her işin arkasındayım. Onlar kendi şahsi menfaatleri için iftiralara başvursunlar, biz icraatlarımıza devam edecek ve onların heveslerini kursaklarında bırakacağız” dedi.

“Soruşturma bitip lehime sonuçlandığında gözlerine bakıp soracağım”

Evet, soruşturma bitecek ve ben o zaman konuşacağım diyen Kaya;

Bu soruşturma bitip benim masumiyetim ortaya çıktığında bana bu iftiraları atanların gözlerinin içine bakarak şu soruyu soracağım: “Siz bu iftiraları atarken yaşadığınız ilçeyi değil de kendi menfaatlerinizi mi düşündünüz?” Bu sorunun cevabını ben hukuk yoluyla alacağım. Acaba bu insanlar hakim karşısına çıktıklarında, ‘Hakim bey biz ihtiraslarımızın kurbanı olduk, iftira attık ama pişmanız’ mı diyecekler? Onlar konuşacak biz çalışacağız, tüm bu çirkinliklere rağmen ben ilçem için gecemi gündüzüme katıp çalışacağım” dedi.

“Aslı olmayan haberlerle Doğanyurt’un geleceğini sabote edemezsiniz”

Aslı olmayan haberlerle Doğanyurt’un geleceğini sabote edemezsiniz diyen Kaya;

“Ne asılsız iftiralarınıza alet ettiğiniz haber kuruluşlarının, nede sizin şahsi ihtiraslarınızın gücü bizim birlikteliğimiz bozmaya, Doğanyurt’un geleceğine engel olmaya yetmeyecek. Biz sizleri de biliyoruz, ve er yada geç sizin pisliklerinizi de ortaya koyacak, sizi Doğanyurt halkına karşı mahcup ve mahkûm edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın
  • MUSTAFA HAMDULLAH KAYIRAN
    OGÜN HABERE TEŞEKKÜR EDİYORUM MESAJI YAYINLAYIP TARAFLI OLMADIĞI İÇİN ÇALIŞMLARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM
  • mustafa hamdullah kayıran
    KAMUOYUNA DUYRULUR.Doğanyurt belediye başkanı Ahmet Kaya’nın Ogünhaber e verdiği demeçte benim veremeyeceğim hiçbir hesabım yoktur demesi ve hakkında ortaya atılan iddia değil iftira olduğunu demesi yine acizliğini ortaya koymuştur.Ben 31 mart 2019 yerel seçimlerinde Doğanyurt belediyesi Meclis üyeliğine seçilmiş biri olarak 2019 yılına ilişkin belediye mali işlerinin denetlenmesi amacıyla 5393 sayılı belediye kanunun 25.maddesi gereği belediye meclis üyeleri arasından gizli oylama ile seçim yapılmış ve benimde içinde bulunduğum DENETLEME KOMİSYONU seçilmiştir. Denetim komisyonunda benim dışımda AKP meclis üyeleri ÖMER SALİH KAYIRAN VE MUSA GÜLDÜREN’ de görev almıştır.Komisyonumuz 03.01.2020 tarihinde çalışmaya başlamış ve 2019 yılı gelir- gider hesap işlemlerini amacıyla titiz bir çalışma yapmıştır.iftira attığı dediği kişiler yani bizler sizlerin oyları ile seçilmiş kişileriz.Sizlerin hakkını korumak bizim görevimizdir.Şimdi Belediye Başkanı AHMET KAYA’ya soruyorum bu denetim komisyonu çalışmaları devam ederken hizmeti yapılmamış ve alınmamış, alınmış gibi gösterilen faturalar ortaya çıkınca denetim komisyonu üyesi şahsımın işyerine gelip bunların içinde en insaflı sensin ,bunların içinde büyük sensin diyerek olmayan malları tedarik edelim yani fatura var ama mal yok biz malları stoklayalım diyen kimdi.İnkar edebilirsin ama işyerinin güvenlik kameraları mevcuttur.İş yerime gelmeden bir gün önce şahsımı arayarak görüşelim dediğinde İNEBOLU ilçesinde olduğumu söylediğimde İnebolu’ya gelerek benimle arabada konuştuklarını hüngür güngür ağladığını ben bir yanlış yaptım.Bu işin üzerini kapatın ben bu malların hepsini tedarik edip yerine koyacam dediğin ve benim böyle bir yolsuzluğu kapatmicam dediğim günü çabuk unuttun.Ayrıca aynı ağlamaları yalvarmaları komisyon başkanı ÖMER SALİH KAYIRAN,a yaptığın çabuk unuttun.Ayrıca ogünhabere verdiğin demeçte 600 BİN tlik otel yapmayayımmı demişsin.O oteli Gün medya sahibi Cengiz Aygün bey yapmıyormu.Dediğin isninat duvarları 2019 dan önce yapılmadımı? Sayın DOĞANYURT,lu hemşerilerim denetimizce tutulan tutanaklar ne iddiadır nede iftira denetim komisyonu tutanakları ile Savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur ve KASTAMONU valiliği süreci takip etmektedir.Olmayan malların ve hizmetin altında imzası bulunan fen işleri birimin bu malların alınmadığına dahil imzalı yazısı valilik tutanaklarında mevcuttur.Kısaca özetlersek Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. İftira attılar denilen kişiler ittifak olduğunuz MHP ve iktidar olduğunuz AKP üyeleridir.
  • Ahmet kaya
    Tebrikler teşekkür