TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Galip Vidinlioğlu Başkanlık için destek ziyaretlerini sürdürüyor

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu, İl Özel İdaresi İşletme Genel Sekreterliğini, Ticaret İl Müdürlüğü ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğünü ziyaret etti.
Galip Vidinlioğlu Başkanlık için destek ziyaretlerini sürdürüyor
İrfan Salcı - Gerçekleştirdiği ziyaretin ardından konuşan Vidinlioğlu,
 
“HER ZAMAN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”
 
Vidinlioğlu, “Öncelikle her yerde bizi memnuniyetle karşılayan herkese çok teşekkür ediyorum. Biz bu şehri beraber yöneteceğiz. Her zaman birlikte çalışacağız. Ürettiğimiz projeleri hayata geçirirken konunun muhatapları ile hareket edeceğiz. Çıkarlarımız için değil ihtiyaçlarımız için üreteceğiz. Genci, yaşlısı, görüşü bu, şu demeden herkesi kucaklayacağız. Herkesle beraber hareket edeceğiz. Biz biriz, birliğiz. İnşallah hemşehrilerimizin de desteğiyle Birlik galip Gelecek” açıklamasında bulundu.
 
“KONGRE TURİZMİNİ ŞEHRİMİZE GETİRMELİYİZ”
 
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Vidinlioğlu, “Özellikle Saraçlar Mahallesi’ne yapmayı düşündüğümüz Kongre Kültür Merkezimizle sanatsal, fikirsel, kültürel aktiviteleri birleştireceğimiz bir odak noktası oluşturacağız. Dünyada son yıllarda artmakta olan Kongre Turizmini de şehrimize getireceğiz. Ülkemizde bunun merkezi Antalya, neredeyse her şirket 3-5 gün kongrelere, fuarlara buraya gidiyor. Biz de bu dünyada yükselmekte olan Kongre Turizmini şehrimize taşıyacağız. Uzun vadede sadece ulusal kongrelere değil uluslararası kongrelere de ev sahipliği yapacağız. Şehrimizi bunun merkezi haline getirebiliriz. Ankara’ya İstanbul’a ulaşım kolaylığımız, bizi öne çıkaracak. Böylece kongre için şehrimize gelecek olan herkes 3-5 gün Kastamonu’muzu gezme, tanıma fırsatı yakalayacak. Turizmi canlandırmak için atacağımız adımlardan biri de bu olacak” dedi.
 
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Galip Vidinlioğlu’na ziyaretlerinde MHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Emre Şahin, MHP Kastamonu eski Merkez İlçe Başkanı İsmail Özcebeci,  bazı İl ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.
Yorum Yazın