TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.018
  • Altın 2324.261
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

Galip Vidinlioğlu ziyaretlerini sürdürüyor

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu, sabah saatlerinde terminalden Umre yolcularını uğurladıktan sonra 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesini, Kastamonu Anadolu İmam Hatip Lisesini, Huma Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini, Şeyh Şaban-i Veli Anadolu İmam Hatip Lisesini, Muhtarlar Federasyonunu, Muhtarlar Derneğini, Abdulhakhamit İlkokulunu, Pervaneoğlu Ali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ve İplikçiler Çarşısındaki esnafları ziyaret etti.
Galip Vidinlioğlu ziyaretlerini sürdürüyor
İrfan Salcı -
Gerçekleştirdiği ziyaretin ardından konuşan Vidinlioğlu,
 
“KATILIMCI BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA KASTAMONU’MUZU HERP BERABER YÖNETECEĞİZ”
 
Vidinlioğlu, “Biz Katılımcı Belediyecilik Anlayışı ile hareket edeceğiz derken bunu sadece lafta bırakmayacağımızı projelerimizle, hareketlerimizle gösteriyoruz. Tüm kurumlarımızı, STK’larımızı, vakıflarımızı, derneklerimizi, hemşehrilerimizi dinliyoruz. Ortaya çıkardığımız projelerde bu sohbetlere dayanarak, bu araştırmalara dayanarak ortaya çıktı. Katılımcı Belediyecilik anlayışımız gereği Akıllı Kent Kastamonu olarak hayata geçireceğimiz projelerimiz ile 7/24 Telefon İletişim Merkezi, E-Referandum gibi uygulamalarla vatandaşlarımızı yönetime dahil edeceğiz ve şehrimizi birlikte yöneteceğiz. Bugün Okul Müdürlerimizi ve Muhtarlarımızı ziyaret ettik. Okullarımızın durumları hakkında konuştuk. Belediye olarak her türlü desteği vereceğimizi ve okullarımız için olan projelerimiz üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Müdürlerimize sohbetleri için teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız ile mahallelerimizin ihtiyaçları ve durumları hakkında sohbet ettik. Çaylarını içtik, kendilerine çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
 
“FIRSAT KENTİ KASTAMONU BAŞLIĞIMIZIN HAKKINI VERECEĞİZ”
 
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Vidinlioğlu, proje başlıklarından olan ‘Fırsat Kenti Kastamonu’ başlığına açıklık getirdi. Vidinlioğlu, “Fırsat Kenti Kastamonu derken ne demek istedik. Bunu açıklayalım. Kastamonu’muz fırsat kenti olacak derken ağırlık olarak eğitim ve spor alanında gençlerimizin, hemşehrilerimizin başka illerdeki imkanlara duyduğu ihtiyacı sıfırlayacağız. Öğrencilerimize kırtasiye ve ulaşım yardımı yapacağız. Okullarımız ile iş birliği içerisinde koordineli olarak çalışacağız. Spor tesisleri yapacağız. Belediye bünyesinde profesyonel antrenörler bulundurarak okullarımıza ve spor tesislerinde spor yapacak hemşehrilerimize profesyonel destek vereceğiz. Gençlerimizi destekleyeceğiz. Girişimci gençlerimizi desteklemek adına Genç Girişimci Akademisi kuracağız. Gençlerimizin üniversite için şehrimizden gitmelerinin önüne geçeceğiz. Üniversitemiz ile birlikte hareket edecek, gerekli yerlere başvurular yaparak üniversitemizin imkanlarını artıracağız. Şehrimizi üniversite şehri yapacağız. Şehir dışından öğrencilerin şehrimizi, üniversitemizi tercih etmelerini sağlayacağız. Bunları kurumlarımız, kuruluşlarımız, derneklerimiz, vakıflarımız, STK’larımız, iş adamlarımız, hemşehrilerimizle birlikte hep beraber hayata geçireceğiz” dedi.
 
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Galip Vidinlioğlu’na ziyaretlerinde MHP Kastamonu 23-24. Dönem Milletvekili Emin Çınar, MHP MYK Üyesi Tarık Ziya Çağılcı, MHP Kastamonu İl Genel Meclis Üyesi Hüsnü Dıngıloğlu, bazı İl ve Belediye Meclis Üyeliği Adayları eşlik etti.
Yorum Yazın