• Yerel

İller arası futbol turnuvası Kastamonu'da

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün organize ettiği 34. iller arası Yurtkur futbol turnuvasına Kastamonu ev sahipliği yapacak
İller arası futbol turnuvası Kastamonu'da
İrfan Salcı - Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün organize ettiği 8 Gruptan oluşan 34. İller Arası YURTKUR Futbol Turnuvasının 15-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan 1. Grup elemeleri bu yıl ilimizde gerçekleştirilecek.

1. Grup Elemelerine, Ankara, Bartın, Bilecik, Bolu, Çankırı, Çorum, Kastamonu, Karabük, Kırıkkale’den takımlar katılacak. Turnuvanın açılışı 15 Nisan Pazartesi saat: 09.30’da Hasan Doğan Tesislerinde gerçekleştirilecek.

Turnuvada ilimizi temsil edecek olan Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlardaki öğrencilerden oluşan YURTKUR Kastamonu Futbol Takımı çalıştırıcısı Ramazan İren;
“ 2016-2017-2018 yıllarında bölgesinde birinci olan, Türkiye finallerinde ise bir üçüncülük ve iki ikinciliği bulunan takımımız bu yılda aynı azim ve istekle çalışmalarını tamamladı. 1. Grup Elemelerine ev sahipliği yapmamız münasebetiyle daha özverili çalıştık. Bölgede yine birinci olarak çıkmayı hedefleyip, Türkiye Finallerinde ise şampiyon olup kupayı ilimize getirmeyi arzu ediyoruz.” diyerek turnuvaya hazır olduklarını bildirdi.

 Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bütün takımlara başarılar diliyoruz. 
Yorum Yazın