• Yerel

KASDER yönetimi Araç Belediye Başkanı Sarıkaya’yı ziyaret etti

KASDER Genel Başkanı Remzi Şen, yönetim kurulu üyeleri Araç ilçe Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya'yı makamında ziyaret etti.
KASDER yönetimi Araç Belediye Başkanı Sarıkaya’yı ziyaret etti
İrfan Salcı - KASDER Genel Başkanı Remzi Şen, yönetim kurulu üyeleri Nevin Çalışkan, İsmet Çetinkaya, Şeref Sarıkaya, Ulaş Çoban, Kubilay Salih Vatandaş, Ercan Ersoy, Orhan Ortakçı ve Hüseyin Sel, 16 Nisan Salı günü Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya’yı makamında ziyaret edip, tebriklerini sunarak görevinde başarılar dilediler.

KASDER olarak İlçe Belediyelerine önem verdiklerini dile getiren KASDER Genel Başkanı Remzi Şen, Kastamonu ve İlçelerinin gelişimi adına çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu konuda özellikle Belediye Başkanları ile yakın temasta olduklarını dile getirerek, Belediye Başkanı seçilen Sarıkaya’yı tebrik ederek görevinde başarılar dileyip, KASDER yönetim kurulu adına Belediye Başkanına plaket ve hediye takdiminde bulundular.
 
 Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, Ziyaretlerinin kendisine onur verdiğini ve bundan böyle ilerleyen süreçte birlikte ve dayanışma içerisinde ilişkilerin kuvvetlenerek devam edeceğini, kendisinin de KASDER'e sık sık ziyaretlerinin olacağını ifade etti.
 
Yorum Yazın