TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

KASİAD platform da ısrarcı

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şubesi Yönetim Kurulu, 2019 Mayıs ayı olağan toplantısını önceki akşam gerçekleştirdi.
KASİAD platform da ısrarcı
İrfan Salcı -             KASİAD Kastamonu Şubesi Üyesi Ali Sakallıoğlu'nun ev sahipliğinde Kışla Parkı Canoğlu Restaurant'ta yapılan iftar programının hemen ardından gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında gündem maddeleri ele alındı.  Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da gerçekleştirilen KASİAD Genel Merkezi iftarı hakkında üyelere bilgilendirme yapan KASİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Ahmet Katar, ayrıca yıl sonuna doğru yapılması hedeflenen “KASİAD Zirvesi-2” programı ile ilgili de üyelerin görüşlerini aldı.

PLATFORM TOPLANSIN' ÖNERİSİ

            Başkan Ahmet Katar, KASİAD Kastamonu Şubesi olarak geçtiğimiz günlerde Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na gerçekleştirdikleri ziyarette gündeme gelen bir platform oluşturulması ve Kastamonu sorunlarının acil olarak burada ele alınması fikrini de yeniden gündeme taşıdı. Katar, konuya ilişkin olarak Kastamonu Belediyesi ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası ile görüşme halinde olduklarını ve platformu bayram sonrası toplamayı arzu ettiklerinin altını çizdi. Katar, ayrıca tüm Kastamonuluların ve KASİAD ailesinin Ramazan Bayramı'nı da şimdiden tebrik etti.
            Toplantı, üyelerin değerlendirmeleri ile son buldu.
Yorum Yazın