TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

Kastamonu Belediyesi sokak hayvanlarını unutmuyor

Kastamonu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü kış şartlarında yiyecek bulması zorlaşan sokak hayvanları için şehrin muhtelif yerlerindeki beslenme odaklarına mama bıraktı.
Kastamonu Belediyesi  sokak hayvanlarını unutmuyor
İrfan Salcı -

Kış aylarının gelmesiyle birlikte beslenme odaklarını yenileyen ve sokak hayvanlarının yiyecek sıkıntısı çekmemesi adına gerekli tedbirleri alan Kastamonu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Kastamonu Belediyesi Sokak Hayvanları Beslenme Odakları Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli şekilde kontrol edilerek can dostlarımız olan sokak hayvanları için mama bırakılıyor.

Kastamonu Belediyesi ailesi olarak her canlının yaşama hakkı olduğu bilinciyle hareket ettiklerini ve sokak hayvanlarının kış aylarında aç kalmaması adına gerekli her türlü çalışmaların yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Veteriner İşleri Müdürlüğümüz sokak hayvanlarımızla ilgili önemli çalışmalar yapıyor. Onların sadece beslenmeleriyle ilgili değil bakımları ve tedavileriyle ilgili de ciddi işler başarıyorlar. Sokak hayvanlarımızın yaşam hakkına hep birlikte saygı duymalıyız” diye konuştu.

Yorum Yazın