TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.976
  • Altın 2324.157
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

​Kastamonu Kültür Başkenti etkinliklerine, İstanbul Maltepe'de devam edildi

'Kastamonu Kültür Başkenti' etkinlikleri çerçevesinde, İstanbul Maltepe'de düzenlenen etkinliğe katılım beklenenin üzerinde gerçekleşti.
​Kastamonu Kültür Başkenti etkinliklerine, İstanbul Maltepe'de devam edildi
OGÜNHABER-ÖZEL - Etlinlikte Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Millet Vekili ve Adalet Komisyon Başkanı Hakkı Köylü, Kastamonu Milletvekili Murat Demir ve diğer Millet Vekilleri ve tüm ilçelerin Belediye Başkanları hazır bulundu.

Açılışın yapılmasına müteakip tüm ilçe Belediyelerine ait standlar gezildi.

Açılış sonrası gazetemiz yazarı ve Kastamonu'da bir çok Vakfın üyesi ve Onur Kurulu üyesi olan BESİAD Başkanı Cengiz Aygün'de standları gezerek ilçe Belediye Başkanları ile sohbet etti.



Eski İç İşleri Bakanı Murat Başeskioğlu ve Millet Vekili Murat Demir ile de uzun sohbetler yapan Aygün'e Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 'Sarımsak Plaketi' takdim etti.

Arslan, "Değerli hemşerimizi en kısa zamanda da Taşköprü'de ağırlayacağız" dedi.

Gazetemiz yazarı ve Onursal Başkanımız Aygün ise "Kastamonulu olmak ayrıcalıktır." diyerek, "Etkinliği düzenleyen, Onur Kurulu üyesi olduğum KASDER ve Üyesi olduğum 'Kastamonu Kalkınma Vakfı'na ve Kastamonulu İş Adamları Derneği KASİAD'a bir Kastamonu'lu olarak teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Yazın