TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.083
  • Altın 2278.028
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

​Kastamonuspor 1966’ya ilk destek Cengiz Aygün’den

Geçtiğimiz hafta olağan üstü genel kurula tek liste ile giren ve kurul üyeleri tarafından oy birliği ile başkan seçilen Erkan Özcan ayağının tozuyla çalışmalara başladı.
​Kastamonuspor 1966’ya ilk destek Cengiz Aygün’den
İrfan Salcı - Başkan seçildikten sonra taraftara, camiaya ve de Kastamonulu iş adamlarına olumlu mesajlar veren Özcan, “2019 yılı bizim için birlik yılı olsun” diyerek takıma destek istemiş ve bir de SMS kampanyası başlatmıştı.
 
Destek olmaları için Kastamonulu iş adamları ilede görüşeceğini belirten Özcan’a ve takıma ilk destek ise, zaten futbola gönül vermiş, Kastamonu sevdalısı, iş adamı ve BESİAD Başkanı Cengiz Aygün’den geldi.
 
İstanbul Green Park otelde konaklayan takımı bu gece ağırlayan Aygün; Kastamonu’nun ve Kastamonuspor’un her zaman destekçisi olacağını dile getirdi.
 
Kastamonuspor 1966 kafilesini misafir ederek akşam yemeği ikram eden Cengiz Aygün’e Kastamonuspor 1966 Başkanı Erkan Özcan ve Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu plaket takdim etti ve ardından Kastamonuspor 1966’nın 37 numaralı formasını hediye ettiler.

 

Akşam yemeğinin ardından verdiği destekten dolayı Cengiz Aygün’e teşekkür eden Başkan Erkan Özcan; “Biz Kastamonuluların Cengiz Aygün gibi Kastamonu’ya gerçekten aşık ve Kastamonu’ya her platformda destek veren abilerimize ihtiyacımız vardır. Kastamonu için her türlü fedakarlığı yapan ve örnek olan Cengiz Aygün beye hem Başkanı olduğum Kastamonuspor 1966 kulübü hem taraftarımız hem de Kastamonulular adına teşekkür ediyorum” dedi.
Yorum Yazın