TİC Holding Header
  • USD 32.379
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.064
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Kazanmaya gidiyoruz...

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, yarın oynanacak Piserro Kahramanmaraşspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Kazanmaya gidiyoruz...
İrfan Salcı -

Şampiyonluk için kazanmaları gerektiğini söyleyen Yıldırım, moral ve motivasyonlarının iyi olduğunu kaydetti ve Maraş’a kazanmak için gittiklerini ifade etti. Yıldırım’ın açıklamaları şöyle: “Artık içerde de dışarda da kazanmamız gerekiyor. Özellikle deplasmanda kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin ama şampiyonluk yarışında mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bodrum maçı geride kaldı, sevindik, tesise geldiğimiz andan itibaren o Maraş maçına odaklandık, hazırlıklarımıza başladık. Moral motivasyonumuz iyi bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Maraş maçını da kazanmamız gerekiyor.”

1 oyuncu cezalı 5 oyuncu sınırında.

 GMG Kastamonuspor’da Harun Aydın, Piserro Kahramanmaraşspor karşılaşmasında sarı kart cezalısı olmasından ötürü forma giyemeyecek. Kırmızı Siyahlılar'da zorlu Piserro Kahramanmaraşspor maçı öncesinde, Bodrumspor karşılaşmasında son dakikada gördüğü dördüncü sarı kartla Harun Aydın cezalı duruma düşerken, Alican Karadağ, Berkay Sefa Kara, Doğanay Kılıç, Hakkı Can Aksu ve İlyas Çakmak ise 3’er sarı kartla kart sınırında yer alıyor.

Yorum Yazın