TİC Holding Header
  • USD 32.372
  • EUR 34.967
  • Altın 2323.91
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Köprülü Kavşak Projesi, 221 mezar başka yerlere nakledildi

Balıkayağı Bulvarında Köprülü Kavşak projesi için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ilçede bulunan mezarlıkta Fethi kabir işlemini tamamladığı 221 mezarlığı yeni yerlerine taşıdı.
Köprülü Kavşak Projesi, 221 mezar başka yerlere nakledildi
Şehir merkezinde trafik sorununa kararlı ve kesin çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Beyazgül’ün vizyonel projelerini birer birer hayata geçirerek şehir içi ulaşımın nefes alması sağlanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Balıkayağı Bulvarı'nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte Şanlıurfa’ya bir köprülü kavşak daha kazandırılıyor.

Köprülü kavşak projesinin yapılacağı ilçe girişindeki Karaköprü Aile Mezarlığında Fethi Kabir işlemi tamamlandı. Fethi Kabir işlemi tamamlanan mezarlıktaki mezarlar aileler ve görevlerin gözetiminde başka mezarlıklara nakledildi.

Ailelerin gözetiminde yapılan nakiller de 221 mezar yeni yerine taşındı. Mezarlıkların taşınmasıyla birlikte mezarlık alanında yol genişletme çalışması başlatıldı. Mezarlık içerisinde bulunan ağaçlar özenle yerlerinde makinalar aracılığıyla çıkartılarak başka alanlarda kullanılmak üzere park ve bahçelere nakledildi.

Balıkayağı Bulvarında yapılacak olan kavşak tamamlandığında Abide Kavşağından yola çıkan bir araç sırasıyla Balıkayağı Körprülü kavşağı ve devamında yapılacak olan GAP Bulvarı Köprülü Kavşağını da geçerek Şanlıurfa GAP Havalimanına sinyalize olmadan transit geçiş sağlanmış olacak.
Yorum Yazın