TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

Küçükçekmece'den bebeklere 'Hemşehrilik Belges'

Küçükçekmece Belediyesi ilçede doğan her bebek için 'Hemşehrilik Belgesi' projesini hayata geçirdi.
Küçükçekmece'den bebeklere 'Hemşehrilik Belges'
Proje kapsamında yeni bebek sahibi olan ve Küçükçekmece'de oturan aileler ziyaret edilerek, hem hemşehrilik belgesi hem de hoş geldin bebek hediye setleri kendilerine teslim ediliyor.

Proje kapsamında ilçede ikamet eden ve üçüz bebek dünyaya getiren Pınar ve Mehmet Coşkun çiftini evlerinde ziyaret eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, çifti tebrik ederek, 4,5 aylık bebeklerine hemşehrilik sertifikası ile çeşitli hediyeler takdim etti.

“KÜÇÜKÇEKMECE AİLESİNE 3 KİŞİ DAHA EKLENDİ”
Proje ile ilgili olarak bir açıklama yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, amaçlarının Küçükçekmeceli vatandaşların bu mutlu günlerine ortak olmak olduğunu ifade ederek, ‘’Küçükçekmece’nin yeni bireylerine aileleriyle birlikte sağlık, afiyet ve uzun ömürler diliyorum. İlk günlerinden itibaren onların ve ailelerinin yanında olmaktan, onlar için hizmet vermekten büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ülkemize hayırlı çocuklar olsunlar’’ diye konuştu.

Bebeklere altın takarak, aileye de hoş geldin bebek seti hediye eden Başkan Karadeniz, hemşehrilik sertifikasını da aileye vererek, “Artık daha çok çalışacağız. Çiftimiz, Küçükçekmece ailesine 3 kişi daha kazandırdı” dedi.

“ÜÇÜZ BEBEKLER, MADDİ AÇIDAN ZORLASA DA BÜYÜK MUTLULUK”
Belediyenin bu hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getiren Pınar ve Mehmet Coşkun çifti ise üçüz bebek sahibi oldukları için heyecan ve mutluluk duyduklarını ifade ederek, bebeklerin maddi açıdan kendilerini zorladıklarını söylerken, kendilerine destek olan Başkan Karadeniz’e de teşekkür ettiler.

Ziyarette Başkan Karadeniz’e, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı ve proje koordinatörü Dr. Sibel Güllüçayır ile Meclis Üyesi Ruken Kilerci de eşlik etti. Proje kapsamında belediyenin kurumsal web sitesi ya da sosyal medya hesapları üzerinden başvuru yapan ve adreslerini bildiren her aileye ziyaret gerçekleştiriliyor.
Yorum Yazın