TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Önce TIR çarptı kaçtı, sonra diğer araçlar ezdi

Uşak’ta akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında TIR’ın çarptığı ve ardından da yoldan geçen araçların ezdiği yaşlı adam feci şekilde can verdi.
Önce TIR çarptı kaçtı, sonra diğer araçlar ezdi
İHA - Edinilen bilgiye göre, kaza akşam üzeri Güre Beldesi çıkışındaki dinlenme tesislerinin önünde meydana geldi.


Kütahya’ daki yakınlarının cenazesine katıldıktan sonra memleketleri İzmir’e dönmek üzere yola çıkan aile Güre Beldesi çıkışlarında ihtiyaç molası vermek üzere durdular. Bu sırada önce aileden birkaç kişi yolun karşısındaki tesislere gidip geri döndükten sonra araçta kalan 75 yaşındaki Mehmet Günay da karşı tarafa gitmek için yolun karşısına geçmek istedi.

Bu sırada yaşlı adama plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen TIR çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan yaşlı adama o sırada Uşak istikametine seyir halinde olan birkaç araç daha çarparak yaşlı adamın bedeninin parçalanmasına neden oldu. Yakınlarının ve tesislerdeki vatandaşlar durumu güvenlik güçlerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri yolu geçici olarak trafiğe kapatarak, trafik akışını alt yoldan sağladılar. Yapılan incelemenin ardından Günay’ın cansız bedeni ve parçaları toplanarak ceset torbasına konulduktan sonra Uşak Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili güvenlik güçlerinin soruşturması devam ederken, yaşlı adama çarparak kaza yerinden kaçan TIR sürücüsünü arama çalışmaları devam ediyor.
Yorum Yazın