TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Şerife Bacı Koşusu, üst düzey katılımla gerçekleştirildi

Ankara Hipodromunda Kastamonu Belediyesi himayesinde yapılan ve Kastamonulu sanatçı İlyas İlbey'in ev sahipliği ile gerçekleştirilen Şerife Bacı koşusu üst düzey katılımla gerçekleştirildi.
Şerife Bacı Koşusu, üst düzey katılımla gerçekleştirildi
İnternet Haber Servisi - Kastamonu Belediyesinin Türk dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği Şerife Bacı koşusuna katılım tatmin edici oldu.

TJK TV den naklen yayınlanan programa Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Milletvekili Hasan Baltacı, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Tosya İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin ile İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, İl Kültür Müdürü Mehmet İshak, Sanatçı İlyas İlbey, Spor severler ve çeşitli illerden gelen misafirler katıldı.
 
AK Parti Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Metin Çelik'in katılmaması ise dikkatlerden kaçmadı. 

Ankara Hipodromu’nda yapılan Şerife Bacı At Koşusu Alanında Halk Oyunları gösterileri ile  Kastamonu’nun yöresel ürünlerinin tanıtımları yapılarak, çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Sanatçı İlyas İlbey'in ev sahipliğinde ve Kastamonu Belediyesinin himayesinde olan programda Şerife bacı koşususunu 1 numaralı Flashing Girl isimli at kazandı. Yarışın sonunda koşuyu kazanan atın jokeyi ve antrönürüne kupa ve plaket takdim edildi. 

Antrönör Mehmet Akkılıç'a kupayı Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz verirken, Jokey Gökhan Kocakaya'ya plaketini Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş verdi.

Programın ardından Vali Karadeniz ve Belediye Başkanı Babaş birer teşekkür konuşması yaptı ve ardından program sonlandı.
Yorum Yazın