TİC Holding Header
  • USD 32.318
  • EUR 35.121
  • Altın 2292.771
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Uşak'ta 2015 yılında 932 farklı yangına müdahale edildi

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İtfaiye ekiplerinin yangınla mücadelede örnek ve başarılı bir sezon geçirdiğini kaydederken, çağın gereklerini takip eden bir yapıda başarının giderek artacağına dikkat çekti.
Uşak'ta 2015 yılında 932 farklı yangına müdahale edildi
İHA - Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 2015 yılında yangınlarla mücadelede başarılı ve kusursuz bir çalışma içinde yer aldı.

Yangın mevsimi olan Yaz mevsiminde dahi en küçük aksaklığa meydan vermeyen Belediye, Uşak’ta bu bağlamda sıkıntı oluşmamasına neden oldu. 2015 yılında toplamda 932 farklı yangına müdahale edildi. Yangınların 29’u fabrika ve işyerinde, 86’sı evde, 671’i ot ve anız yangını şeklinde, 62’si baca yangını şeklinde, 60’ı araç yangını şeklinde, 10’u orman yangın şeklinde ve 14’ü trafo yangını şeklinde gerçekleşirken ekipler anında müdahaleleriyle olası felaketlerin önüne geçti.

“İtfaiye personelimiz her anlamıyla kusursuz bir şekilde 2015 yılını tamamlamıştır” ifadesini kullanan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimizde yangınlarla mücadele konusunda başarıyla çalışmalarımızı yürütmekteyiz. En küçük bir olayda dahi ekiplerimiz herhangi bir aksamaya meydan vermeden müdahalelerini gerçekleştirmektedir. Bu bağlamda 2015 yılında da ekiplerimiz tüm yangınlara anında ve etkili bir şekilde müdahale etmiştir. Bu nedenle tüm personelimizi yürekten kutluyorum. Bundan sonra da aynı sorumluluk bilinciyle çalışmalarımız sürecek” dedi.

Trafik kazalarında da AKS ekiplerinin sıkışmalı yaralanmalara profesyonelce müdahale ettiğine vurgu yapan Cahan,”Kazalarda uzun süreli sıkışmaların neden olacağı can kayıplarını da bu sayede engelledik” diye konuştu.

Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelinin başarısının sırrında gelişen teknolojinin takip edilmesinin ve eğitimlerin katkısının aşikar olduğunu dile getiren Cahan şunları söyleyerek sözlerine son verdi: “İtfaiyemiz gelişen çağın teknolojilerini en iyi şekilde takip etmektedir. Bu konuda itfaiyeyi ve yangılara müdahaleyi ilgilendiren her türlü araç ve gereci müdürlüğümüze entegre etmekteyiz. 2015 yılında çağın gerekleri olan araçları da bu bağlamda müdürlüğümüze takviye ettik. Bundan sonra da eğitimlere önem veren bir yapıda yangınlardaki başarımız devam edecek”
Yorum Yazın