TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

Vali Ali İhsan Su gençlerle iftar yaptı

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali İhsan Su ile eşi Zeliha Su, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eğitim alan Akademi Lise öğrencileriyle iftar yemeğinde buluştu. 
Vali Ali İhsan Su gençlerle iftar yaptı
Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Uyanış Gençlik Mottosuyla eğitimlerine ve sosyal-kültürel çalışmalarına devam eden Akademi Lise öğrencileri için Bağlar ilçesindeki bir düğün salonunda iftar programı düzenlendi. 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Grup Tillo’nun seslendirdiği ilahi ezgilerle devam etti.  Sur Akademi Lisesi İlahi Grubu birbirinden güzel ilahi ezgiler seslendirdi. 
Programda 1200 öğrenci, 400 eğitmen ve öğrenci aileleriyle bir araya gelen Vali Su, öğrencilerle ve aileleriyle muhabbet etti. 

Vali Su, Uyanış Gençlik ailesini çok önemsediğini ve kendisinin de bu kıymetli çalışmaları yakından takip ettiğini ifade etti. 

Vali Su, şunları aktardı:
“Bu akşam Ramazan-ı Şerif'in bereketini Büyükşehir Belediyemizin Akademi Liselerinde üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerimizle paylaştık. Onlar bizim kıymetlimiz, her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ramazanımız ve muhabbetimiz bereketli olsun.”

Vali Su’ya iftar programında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Abdullah Çifti, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları eşlik etti.
Yorum Yazın