İsmail Çetin Korkmaz

Özel ilgi ve araştırmalar olarak Ortadoğu kültürler Antik tarih araştırma ve makalelerim OgünHaber de yayınlanmaktadır. İş Deneyimleri 01.2009-12.2011 (2 yıl, 11 ay) İstanbul(Asya) - Türkiye Tam Zamanlı İSTANBUL VE GAZİANTAP TE BULUNAN 10 AD. RESTAURANT VE ŞUBELERİNİN GENEL DENETİM, HEDEF, KARLILIK, PENETRASYON, BÜYÜME PLANI, VE STRATEJİLERİNİN OLUŞTURULMASI. AYRICA: SAHAN MARKASI ADI ALTINDA TÜRK YEMEKLERİNİN İLK DEFA DONDURULMUŞ OLARAK ÜLKEMİZDE Kİ ULUSAL VE YEREL MARKET ZİNCİRLERİNE PENETRASYONU SAĞLAYARAK ANLAŞMALARI İMZALAMAK. ULUSLAR ARASI GIDA FUARLARINDA ( SİAL MİDDLE EAST ) DUBAİ PARİS ve ABU DHABİ FUARLARINDA TÜRK YEMEKLERİNİN TANITIMINI YAPARAK İRAN-IRAK V.B ORTA DOĞU ÜLKELERİNE SOĞUK ZİNCİR OLARAK İHRACAATLARINI YAPMAK.TOPLAM PERSONEL 650 KİŞİ Yiyecek ve İçecek Direktörü Alke Turizm A.Ş. Adana Aqualand 03.2000-12.2004 (4 yıl, 9 ay) Adana - Türkiye Tam Zamanlı 1500 KİŞİLİK GÜNÜ BİRLİK TATİL KÖYÜNÜN (RESTAURANT, BAR, CAFE, CLUB, HAVUZ, PLAJ) YİYECEK, İÇECEK SATIN ALMASI VE BÜTÜN ORGANİZASYONLARININ KOORDİNASYONUN ONAYLANMASI. İşletme Müdürü Alp GroupConsultancy TAHRAN 04.1997-01.2000 (2 yıl, 9 ay) TAHRAN - İran Tam Zamanlı TAHRAN-İRAN'DA OSMANLI MUTFAĞI MUTFAK VE PERSONEL (70) DAHİL İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ POZİSYONUNDA GÖREV YAPTIM. Yiyecek İçecek Şefi Alke Turizm A.Ş. Antalya Aqualand 01.1996-03.1997 (1 yıl, 2 ay) Antalya - Türkiye Tam Zamanlı ŞİRKETİN GIDA ÜRÜN SATIN ALMALARI, ORGANİZASYONLAR (DÜĞÜN,TOPLANTI VE DİĞER ETKİNLİKLER) EKİP LİDERLİĞİ YAPMAK. Bilgisayar Bilgileri MİCROSOFT OFFİCE DÜNYA MUTFAĞI EĞİTİMİ :Güney Afrika Johannesburg da RSC GROUP-JOHANNESBURG - 01.07.1996-30.03.1997 Özellikle; * Akdeniz Mutfağı * Osmanlı Mutfağı * Ortadoğu Mutfağı Et ağırlıklı kebap ve çeşitleri hakkında Yemek kültürü 180 adet makalelerim OGÜN haberde yayınlanmıştır Yabancı Dil Okuma Yazma Konuşma İngilizce Orta Arapça Orta Başlangıç Orta

İsmail Çetin Korkmaz

  • Eldorado

    Colombia da Guatavita, antik bir meteor kraterir olduğu düşünülülüyor. Kayıp altın şehir Eldorado 16 yy dan bu yana Eldorado servet avcıları için kutsal kase gibidir.

  • Thule Society Örgütü

    1912 yılında Rudolf Von Serbottendorff tarafından kurulmuş ezoterik bir örgüttür. Hitler’in bu örgüt sayesinde yükseldiği söylentiler arasındadır.

  • Bohemian Klübü

    ABD’nin batı yakasındaki elitlerinin oluşturduğu bu örgütün kuruluşu 1872 olmakla beraber, Cumhuriyetçi başkan ve başkan adaylarının tümü bu topluluğun üyesidir.

  • Yuvarlak Masa - Bilderberg Şebekesi

    Bu grup, Bilderberg Grubu, Kraliyet Uluslararası İlişkiler Kuruluşu, Dış İlişkiler Konseyi, Üçlü Komisyon, ve Roma Kulübü isimli organizasyonlardan oluşmaktadır.

  • Siyah Kuğu Teorisi

    Siyah Kuğu mantığı, bilmediklerinizi bildiklerinizden çok daha önemli kılar.

  • Anunnaki'ler (Anunnaku)

    Anunnaki veya Anunnaku, bir grup Sümer ve Akad mitolojik tanrılarıdır. Bazı durumlarda Büyük 50 Tanrı Annuna ve Igigi ile çakışır.

  • Mithracılık

    İran'daki Köken..

  • Titus tüneli

    Antik Mühendisliğin en güzel örneklerinden birisidir.

  • Cehennem Kayıkçısı

    St.Pierre Mağara Kilisesinin 200m. uzağında kayalara oyulmuş Yunan Mitolojisinde ismi geçen Cehennem Kayıkçısı haron (diğer adları Haroon Kharoon Charon Kharon Charonion) kabarması bulunmaktadır.

  • Svastika sembolü

    İnsanlığın varoluşundan bu yana bilinen en eski önemli sembollerinin başında gelen Svastika hakkında ne kadarını biliyoruz acaba?.. Tarihten bugüne tüm bilinmeyenleriyle...

OGÜNhaber