TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
Survivor Bozok Gören kimdir?

Survivor Bozok Gören kimdir?

Survivor Bozok Gören kimdir?

5 Ocak 1974 İstanbul doğumlu olan Bozok Gören, eski bir manken, boyu 1.95 cm ve kilosu da boyu ile 90- 95 kg civarında. Aslen Ankaralı’dır.

Eğitimini Ankara,İstanbul ve Amerikada yapan Bozok Gören, profesyonel su altı dalgıcıdır. Bozok Gören 12 sene yaşadığı Amerika’da Manhattan’da 9 yıl restoran ve bar işletmiştir. Mankenlik yaptığı dönem Çağla Şıkel gibi ünlü mankenlerle sevgili olan Bozok Bören şimdi Amerikalı eşi Amy ile 1 yıldır evli ve yaşamını sürdürdüğü Çeşme’de bir restaurant işletiyor.

2000 yılında ABD’ye taşındı. Hayatta en çok yapmak istediği şey orada bir barının olmasıydı. Manhattan’daki Sweet and Wishes adlı mekânda barmen olarak iş buldu, sonra menajer oldu.Hem işi öğrendi hem para kazandı. Sonuda “Porch” diye çok şirin bir bar yaptı. Su altı teknolojisi eğitimi Bozok Gören ayrıca profesyonel de bir dalgıçtır. Gönüllüler adasında bulunsa da geçtiğimiz yıl Hasan Yanlızoğlu gibi oda çok olmasa da ünlü biridir. İstanbul'da doğmuştur fakat modelliği bırakmış ve Amerika'ya gitmiştir. New York'ta yaşamaya devam eden Bozok Gören, orada bir bar açarak işletmesini de kendisi yapmıştır.Sonrasında geçtiğimiz yıl Türkiye'ye yerleşen Survivor Bozok Gören Çeşme Alaçatı'da yaşamaya başlamıştır.New York'taki kendi barında tanıştığı Amy ile birkaç ay önce evlenmiştir. Korkutucu fiziğinin altında romantik bir insan olduğunu belirtirken, eşi Amy'e kumsalda dizlerinin üzerine çökerek "Benimle evlenir misin?" diye sormuş ve yüzüğü parmağına takmış. Fakat Amy "Hayır" yanıtı vermiş. Bunun üzerine bütün arkadaşları etraflarını sarmış ve biraz teşvik ettikten sonra "Evet" yanıtını almışlar. Çeşme Alaçatı'da birlikte yaşayan Bozok Gören ve Amy Gören çifti birlikte çok güzel bir restoran işletiyor.