DÜZCE/İHA - Ü/nlü şarkıcı Rafet El Roman, Akçakoca Belediyesi tarafından Akçakoca Limanı’nda düzenlenen konserde kulakların pasını sildi.
Konsere Bolu, Düzce, Ereğli, Alaplı, Sakarya ve çevre illerden gelen vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların bayramını kutlayan ünlü şarkıcı, şaşırarak Ramazan yerine Kurban Bayramı dedi. Rafet El Roman, Akçakoca’nın turizmle parlayan bir il olduğunu söyledi. Gittiği her yerde Akçakoca’yı anlattığını aktaran sanatçı, "Burayı çok ayrı seviyorum. Doğası, şelaleleri ve denizle iç içe olması gelen herkesi etkiliyordur. Daha önce birkaç kez gelmiştim, tekrar gelmek istiyorum" diye konuştu.
Konser sonrası Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici kısa bir konuşma yaparak konser alanında bulunanların bayramını kutladı. Yemenici, sanatçıya yöresel ürünler ve plaket takdim etti.
11:49 PAYCO Elektronik Para'ya el kondu: Suçla bağlantılı finansal hareket tespit edildi
09:27 Çalışmaya devam eden hangi emekliler çift maaş alamayacak?
09:24 Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: 81 ildeki adli emanet bürolarında büyük denetim
09:03 Trafikte kadın sürücüye saldıran şüpheli gözaltına alındı
09:00 Rusya’da Snapchat’e erişim engeli
23:04 Galatasaray, Union Saint-Gilloise'ye mağlup oldu
10:54 Şans oyunu sitesi Tuttur hakkında soruşturma
17:33 Hafta sonu plan yapanlar dikkat: Yağış var mı?
10:04 MSB, 20 şehidin isimlerini paylaştı
12:46 Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
16:17 Sındırgı, Afet Bölgesi ilan edildi
16:42 Balıkesir'de Sındırgı'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi: İstanbul'da da hissedildi
17:44 Bakan Şimşek: Beklentilerde iyileşmenin süreceğini öngörüyoruz
16:52 Avrupa Merkez Bankası faiz kararı açıklandı
14:38 Dünyanın en uzun hatlarından biri olacak: Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun tamamının açılacağı tarih belli oldu
09:59 Meteoroloji ve AKOM saat verdi: İstanbul ve birçok il için alarm, 'Baroklinik' cephe geliyor
Rafet El Roman bayramları karıştırdı
Rafet El Roman, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde unutulmaz bir konser verdi. Konseri unutulmaz kılan en büyük detaysa ünlü şarkıcının bayramları karıştırmasıydı.
