MUĞLA/İHA- Bodrum’daki konserinin ardından İstanbul’a otobüsle dönen Yeşim Salkım eline otobüsün anons mikrofonunu alarak şarkı söyledi. Otobüs kaptanı Yeşim Salkım’ı anons ederek “Değerli konuklarımız, aracımızda canlı müzik dinlemek ister misiniz? Güçlü bir sesi olan, halk tarafından sevilen, çok değerli bir sanatçımız otobüsümüzde yolculuk ediyor. Kendisini ön tarafa davet ediyorum. Karşınızda Yeşim Salkım” dedi. Otobüste yolculuk eden vatandaşların çığlıkları ve alkışları arasında kaptanın yanına gelen Yeşim Salkım, “Yolculuk bir an önce bitsin de evimize dönelim. Kısa bir şarkı söyleyeyim. Sonra bol bol sohbet ederiz” ifadelerini kullandı.
Mikrofonu eline alan Salkım yolculuk boyunca şarkılar söyleyip, vatandaşlar ile bol bol sohbet etti. Gece yolculuk devam ederken vatandaşlar bir anda alkış tutup Yeşil Salkım’ın tekrar şarkı söylemesini istedi. Salkım yolcuları kırmadı.
13:45 İngiltere ittifak kurdu, Rus denizaltıları avlayacak
11:49 PAYCO Elektronik Para'ya el kondu: Suçla bağlantılı finansal hareket tespit edildi
09:27 Çalışmaya devam eden hangi emekliler çift maaş alamayacak?
09:24 Adalet Bakanlığı düğmeye bastı: 81 ildeki adli emanet bürolarında büyük denetim
09:03 Trafikte kadın sürücüye saldıran şüpheli gözaltına alındı
09:00 Rusya’da Snapchat’e erişim engeli
23:04 Galatasaray, Union Saint-Gilloise'ye mağlup oldu
10:54 Şans oyunu sitesi Tuttur hakkında soruşturma
17:33 Hafta sonu plan yapanlar dikkat: Yağış var mı?
10:04 MSB, 20 şehidin isimlerini paylaştı
12:46 Japonya açıklarında 6,8 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
16:17 Sındırgı, Afet Bölgesi ilan edildi
16:42 Balıkesir'de Sındırgı'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi: İstanbul'da da hissedildi
17:44 Bakan Şimşek: Beklentilerde iyileşmenin süreceğini öngörüyoruz
16:52 Avrupa Merkez Bankası faiz kararı açıklandı
14:38 Dünyanın en uzun hatlarından biri olacak: Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun tamamının açılacağı tarih belli oldu
Yeşim Salkım'dan şehirlerarası otobüste konser
Bodrum'dan İstanbul'a otobüs ile dönen ünlü sanatçı Yeşim Salkım, muavinlik yaptı. Eline anons mikrofonunu alan Salkım, konser verdi.
