MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlenen Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 14’üncü dönem açılış töreni öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. İdlib operasyonuyla ilgili soruya Bahçeli, "Anlaşılıyor ki Cumhurbaşkanı çok yönlü olayları takip ediliyor. Olaylara vakıf hale gelmiş ve kararlı bir davranış içerisinde bulunuyor. Bu bakımdan kendilerine başarılar diliyoruz. MHP olarak bu tutarlı politikalar devam ettiği sürece ve terörle mücadelede herhangi bir yılgınlığa düşmemek kaydıyla MHP Cumhurbaşkanının yanındadır" ifadelerini kullandı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının istendiği yönündeki iddialarla ilgili soruya ise Bahçeli, "MHP ilkeli, kararlı, tutarlı bir siyasi kurumdur. Hiçbir siyasi partinin iç işlerine karışmaz. Herhangi bir kişi ve kuruluşun veya bir partinin MHP’nin iç işlerine karışmasına da müsaade etmez. O bakımdan Ankara Belediye Başkanı ile AK Parti arasında gelişmektedir. Bize düşen basın yoluyla da olsa olayları takip etmektir" şeklinde konuştu.
Vatan Partisi Doğu Perinçek’in MHP ile ilgili yaptığı açıklamalarının hatırlatılması üzerine Bahçeli, "Doğu Perinçek’i muhatap alıp cevaplandırmak MHP’ye yakışmaz. Sabah akşam kim adına konuşur, Rusya adına, Amerika adına konuşur. Bir gün de Türkiye adına konuşursa memnun oluruz" dedi.
10:30 Yerel yönetimler teklifinde kritik aşama: Kamu zararı yöneticiden tahsil edilecek
10:27 İslam Memiş: '2026 yılının manipülasyon yılı olduğuna artık inanmışsınızdır'
10:26 Tabelalar bir kez daha değişecek: Benzin ve motorine indirim geliyor
10:24 Kolombiya'da askeri uçak düşmüştü: En az 66 kişi öldü
10:22 Polislerin çalışma sistemi sil baştan: Emniyet Teşkilatı Kanunu güncellenecek
10:20 Tonga açıklarında 7.6 büyüklüğünde derin deprem: Tsunami beklenmiyor
10:17 Almanya’da yerel seçimler: İki Türk aday belediye başkanı oldu
01:00 Suriye’de askeri üsse roketli saldırı: 5 füze Irak’tan fırlatıldı
23:41 Altın fiyatlarında düşüş sürüyor: Kuyumcularda yoğunluk oluştu
23:10 İtalya’da referandum: Meloni, yenilgiyi kabul etti
11:02 Meclis'te ekonomi paketi: Bedelli askerlik ücreti ve vergiler artıyor
10:51 Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 6 ildeki 20 taşınmazı satacak
10:49 Trump, İran’a Hürmüz Boğazı tehdidi hakkında konuştu: 'Çok iyi sonuçlanacak'
10:06 Türkiye genelinde yağışlı bir gün: 2 bölgede kar yağışı bekleniyor
09:58 Küresel sıcaklık rekor kırdı: Son 10 yıl tarihin en sıcak dönemi oldu
09:57 Altın fiyatları çakıldı: Ons altın yılın en düşük seviyesini test etti
Bahçeli’den İdlib açıklaması MHP, Cumhurbaşkanının yanındadır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib operasyonuyla ilgili, 'MHP olarak bu tutarlı politikalar devam ettiği sürece ve terörle mücadelede herhangi bir yılgınlığa düşmemek kaydıyla MHP Cumhurbaşkanının yanındadır' dedi.
