Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, çok üzüntülü bir sürecin içinden geçtiğimizi belirterek, “Acılar paylaşıldıkça azalır. Allah bir daha bu günleri bize yaşatmasın” dedi.
Fikret Orman’ın annesi olan Şehit Anneleri Derneği Şişli Şube Başkanı Nuran Orman’ın da aralarında bulunduğu heyet, olay yerine karanfil bırakarak, teröre lanet okudu.
Fikret Orman da olay yerine gelen anneleri yalnız bırakmadı. Derneğe üye annelerle sohbet edip fotoğraf çektiren Orman, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Türk Anneler Birliği ve Şehit Anneleri Derneği’nin gerçekleştirdiği ziyarete teşekkür ederek sözlerine başlayan Fikret Orman, “Çok üzüntülü bir süreç içerisindeyiz. Ancak acılar paylaşıldıkça azalır. Türk Anneler Birliği de bütün annelerin beraber olduğu bir dernek. Çok da güzel hizmetler yapıyorlar. Benim annem de onların içinde. Bugün de buraya ziyarete geldiler. Camiam adına onlara teşekkür ediyorum. Allah bir daha bu günleri bize yaşatmasın. Anneleri üzmeye kimsenin gücü yetmesin inşallah. Bu kış gününde evlere ateş düşürdüler. Umarım bir daha böyle şeyler yaşamayız” diye konuştu.
17:56 Bolu Dağı Tüneli'nde araç yangını: Ankara istikametine ulaşım sağlanamıyor
17:38 Erdoğan'dan 'Mekke Anlaşması' açıklaması: Hiçbir ülkeyi hedef almıyor, katılıma açıktır
17:11 Galatasaray hazırlık maçında Villerael ile karşılaşacak: Maç saat kaçta, nerede oynanacak?
16:44 Adalet Komisyonu'nda Terörsüz Türkiye görüşmeleri başladı: Toplantı öncesinde salona girişte arbede yaşandı
15:15 Bilim insanlarından hafıza keşfi: Unutulan anılar geri getirilebilir mi?
14:53 FETÖ'nün suikast timindeki Karatepe'nin gösterdiği bölgelerde silah ve mühimmat aranıyor
14:34 Yargıtay'dan milyonlarca çalışanı ilgilendiren karar: Tazminata eklenecek
13:58 İspanya, göçmen çocukların birkaç hafta içinde ana karaya naklini hedefliyor
13:55 CHP'den açıklama geldi: Menderes Belediye Başkanı için kesin ihraç talep edildi
12:42 Kuşadası Belediyesi ile bağlantılı 'rüşvet' ve 'irtikap' soruşturmasında 15 şüpheli yakalandı
12:26 Ahbap Derneği soruşturmasında yeni gelişme: Yönetime kayyum atandı
12:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'da: 3'lü savunma anlaşması imzalanacak
11:43 'Garantili vize' reklamlarına Bakanlık el attı: Aldatıcı reklam veren şirketlere ceza kesti
11:22 Moskova'da yasadışı kripto bürolarına operasyon: Ukraynalı dolandırıcıların paraları aklanıyordu
10:51 AFAD duyurdu: Akdeniz'de 4.1'lik deprem
10:20 Tayland'da okul saldırısı: 14 yaşındaki öğrencinin düzenlediği silahlı saldırıda 6 kişi öldü
Acılar paylaşıldıkça azalır
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, çok üzüntülü bir sürecin içinden geçildiğini belirterek, 'Acılar paylaşıldıkça azalır. Allah bir daha bu günleri bize yaşatmasın' dedi.