Vodafone Park’ta yapılan ‘Şeref Turu’ lansmanına Başkan Fikret Orman da katıldı. Turun açılış konuşmasını yapan Orman, “Stadı açarken stadı gezdirecek bir tur yapılması projeler arasında vardı. Çok yüksek kombine oranıyla oynuyoruz. Stada gelenler aynı insanlar olunca Beşiktaşlılar tarafından talep edilen bir şeydi statta gezmek. Turistik bir bölgede olduğumuzdan turistlerin de gezmesi için bir talep olmakta. Müzeden sonra stat turu da hafta sonu itibariyle başlayacak. Ücret karşılığı özel rehber eşliğinde gezme imkanı sağlıyoruz. Avrupa’daki büyük kulüplerde olduğu gibi. Tur yaklaşık 1.5 saat sürmekte. Soyunma odaları, 114 yıllık tarihinde emekleri olan futbolcuların, teknik direktörlerin, camiaya hizmet eden kişilerin, aldığımız skorların da olduğu bir tur olacak. Turlar saat 10.00 ile 17.00 arasında yapılacak. Buraya gelmek isteyen taraftarlarımız müze gişesinden bilet alıp gezebilecek. Kimsenin göremeyeceği yerleri görme fırsatı olacak” diye konuştu.
SEBA’NIN 3D GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKTİ
Konuşmasının ardından Fikret Orman, stadın içini gezerek, tur için yapılan değişikliklerden basın tribünü, saha içi, soyunma odaları ve kulübün tarihinde yer edinmiş isimlerin ve önemli olayların yer aldığı duvarları gezdi. Orman, son olarak ise Beşiktaş Müzesi’nde efsane Başkan Süleyman Seba için 3D teknolojisiyle yapılmış görüntüsünü ziyaret etti.
Öte yandan turlar 8 Eylül Cuma günü başlayacak. Bilet fiyatları tam 25 TL, öğrenci bileti 15 TL olacak. Engelli vatandaşlar ise ücretsiz olarak turdan faydalanabilecek.
17:56 Bolu Dağı Tüneli'nde araç yangını: Ankara istikametine ulaşım sağlanamıyor
17:38 Erdoğan'dan 'Mekke Anlaşması' açıklaması: Hiçbir ülkeyi hedef almıyor, katılıma açıktır
17:11 Galatasaray hazırlık maçında Villerael ile karşılaşacak: Maç saat kaçta, nerede oynanacak?
16:44 Adalet Komisyonu'nda Terörsüz Türkiye görüşmeleri başladı: Toplantı öncesinde salona girişte arbede yaşandı
15:15 Bilim insanlarından hafıza keşfi: Unutulan anılar geri getirilebilir mi?
14:53 FETÖ'nün suikast timindeki Karatepe'nin gösterdiği bölgelerde silah ve mühimmat aranıyor
14:34 Yargıtay'dan milyonlarca çalışanı ilgilendiren karar: Tazminata eklenecek
13:58 İspanya, göçmen çocukların birkaç hafta içinde ana karaya naklini hedefliyor
13:55 CHP'den açıklama geldi: Menderes Belediye Başkanı için kesin ihraç talep edildi
12:42 Kuşadası Belediyesi ile bağlantılı 'rüşvet' ve 'irtikap' soruşturmasında 15 şüpheli yakalandı
12:26 Ahbap Derneği soruşturmasında yeni gelişme: Yönetime kayyum atandı
12:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'da: 3'lü savunma anlaşması imzalanacak
11:43 'Garantili vize' reklamlarına Bakanlık el attı: Aldatıcı reklam veren şirketlere ceza kesti
11:22 Moskova'da yasadışı kripto bürolarına operasyon: Ukraynalı dolandırıcıların paraları aklanıyordu
10:51 AFAD duyurdu: Akdeniz'de 4.1'lik deprem
10:20 Tayland'da okul saldırısı: 14 yaşındaki öğrencinin düzenlediği silahlı saldırıda 6 kişi öldü
Beşiktaş evinin kapılarını taraftarlara açıyor
Beşiktaş evinin kapılarını tüm sporseverlere açtı. Siyah-beyazlılar, Vodafone Park’ta yaptığı değişikliklerle artık taraftarlara stadın yerini gezme imkanı sağladı.