Üzücü habere ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Beşiktaş Kulübünden açıklama geldi. TFF’den yapılan açıklamada, "Teknik Direktör ve A Milli Takım eski futbolcularından Rıza Çalımbay’ın babası Bektaş Çalımbay hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.
Bektaş Çalımbay’ın cenazesi yarın ikindi namazını müteakiben Etiler Camii’nden kaldırılacak. Merhum Bektaş Çalımbay’a Allah’tan rahmet, Rıza Çalımbay ve ailesine başsağlığı dileriz" denildi.
BEŞİKTAŞ’TAN AÇIKLAMA
Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada ise, "Beşiktaşlılar’ın gurur duyduğu bir oğul yetiştiren, adı pankartlarda dillenen Rıza Çalımbay’ın babası Bektaş Çalımbay’ı kaybettik. Beşiktaş’ın unutulmaz kaptanı ve bir dönem teknik direktörlüğümüzü yapan, Divan Kurulu Üyemiz Rıza Çalımbay ve ailesinin acısını paylaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, Çalımbay ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı.
11:06 BİMCELL, PTTCELL ve İZBAN'ın sitelerini kopyalayıp 313 milyonluk vurgun yaptılar
11:03 Rus Korgeneral Alekseyev Moskova'da saldırıya uğradı
11:01 Hillary Clinton’dan Epstein soruşturmasına 'açık oturum' çağrısı
10:40 Venezuela Ulusal Meclisi genel af yasa tasarısını onayladı
10:36 MİT'ten operasyon: 2 gözaltı
01:23 SGK ve BDDK'ya üst düzey atamalar: Resmi Gazete'de yayımlandı
23:32 Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonları: 51 şahıs hakkında işlem yapıldı
23:30 Diyarbakır’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 101 kişi yakalandı
23:26 Diyarbakır’da tefecilik operasyonu: 6 tutuklama
23:17 Selçuk Bayraktar'dan haklı isyan: Hiçbirimiz güvende değiliz
23:10 Altın ve gümüş fiyatlarında büyük çöküş
23:09 Deutsche Bank açıkladı: Bitcoin’deki düşüşün 3 ana nedeni belli oldu
23:05 Epstein bir fuhuş ağı değil, istihbarat operasyonu iddiası
22:59 Bitcoin, Trump'ın başkan seçilmesinden bu yana elde ettiği kazançları sildi
22:56 İngiltere Başbakanı özür diledi: Epstein'le bağlantılı Mandelson'ı geçen sene büyükelçi olarak atamıştı
22:52 Bill Gates: Jeffrey Epstein ile geçirdiğim her dakikadan pişmanım
Rıza Çalımbay'ın acı günü
Türk futbolunun önemli değerlerinden Rıza Çalımbay, baba acısıyla sarsıldı. Eski futbolcu ve teknik direktör Rıza Çalımbay’ın babası Bektaş Çalımbay, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Baba Çalımbay 73 yaşındaydı.
