Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da günün ağarmasıyla başlayan sıcak hava balon turları bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekiyor. Sabahın erken saatlerinde Kapadokya bölgesini kuş bakışı izlemenin mutluluğunu sıcak hava balon turlarına katılarak yerden yaklaşık bin 500 metre yükseklikten izleyen turistler eşsiz manzara karşısında etkilenirken, peribacaları ile birlikte sıcak hava balonlarını ölümsüzleştirmek isteyen bazı turistler de Göreme’de bulunan aşıklar tepesinde bu anları ölümsüzleştiriyor.
FOTOĞRAF İÇİN İDEAL
Sabahın erken saatlerinde Göreme’de bulunan aşıklar tepesinde buluşan yüzlerce turist, peribacaları ile birlikte balonların eşsiz manzarası karşısında etkilenirken, bazı turistler ise yanlarında getirmiş oldukları eşyalardan kendilerine dekor yaparak peribacaları ve balonları adeta bir stüdyo havası vererek fotoğraf çektiriyor.
Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sıcak hava balon turlarını izlemek için Aşıklar Tepesinde bulunan yerli ve yabancı turistler; peribacaları ve sıcak hava balonlarının birleşmesinden dolayı çok etkilendiklerini ifade ederek, Kapadokya’ya aşık olduklarını söyledi.
17:49 Russell Brand tecavüz ve cinsel saldırı suçlarından suçlu bulundu
17:39 Putin: Rus ve Belaruslu sporcuların oyunlardan menedilmesi insan hakları ilkelerine aykırı
17:22 Afyonkarahisar'da 5 kişinin cansız bedeni bulundu
17:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fon açıklaması: Hiç ummadığımız insanlar bu işin içine girmişler
16:59 Casusluk soruşturmasında ikinci dalga: İsrail'in 'Pandora'sı açıldı... 11 polis listede
16:54 MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Daltonlar suç örgütü üyesi Türkiye'de
16:52 Pizzaya ananas koymayı reddeden İtalyan şef işten çıkarıldı
16:11 Fransa'da ülke çapında grev ve protesto: Macron hükümetine yönelik baskı artıyor
15:41 Türkiye’nin 2040 enerji vizyonu açıklandı: 500 milyar dolarlık yatırım, 108 bin yeni istihdam
15:37 Güney Amerika Paraguay'da kaos: Ülkenin en büyük bankası çöktü sokaklar karıştı
15:34 Fenerbahçe'den ilk fotoğraf geldi: Emre Belözoğlu takımla antremana çıktı
14:58 Ukrayna’da dev dolandırıcılık ağı ortaya çıkarıldı: Şebekeyi koruyan üst düzey yetkililer gözaltına alındı
14:41 Ünlü e-ticaret sitesinde veri ihlali: 9 bin 882 kişinin kişisel bilgilerine erişim sağlandı
14:37 Trafik tartışması kanlı bitti: Motosiklet sürücüsü servis sürücüsünü bıçakladı
14:23 Cristiano Ronaldo'dan emeklilik kararı: Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı
13:57 Türkiye'nin demir çelik devi konkordato ilan etti
Eşsiz bir tablo
Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da sabahın erken saatlerinde havalanan sıcak hava balonları, bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini çekiyor.