AMASYA/İHA- Amasya’da Merzifon İlçe Fatih İlkokulunun 2-A sınıfının 15 öğrencisi, öğretmenleri öncülüğünde bir klip çekti. Klipte babaların çocukları için yapamayacakları hiçbir şeyin olmadığı vurgulandı.
Öğrenci velilerinden Recep Gökgöz, "Klibi izlediğimde çok mutlu oldum, çok duygulandım. Babalar Günü’nde aldığım en güzel hediyeydi. Öğretmenimiz özel günler için bu tür etkinlikleri çok yapıyor. Bu etkinlikler sayesinde çocuklar okula severek geliyorlar. Hasta olduklarında bile okula gelmek istiyorlar" dedi.
Klipte oynayan öğrencilerden Mustafa Ege Ağlan, “Babalarımıza bir sürpriz yapmak istedik. Öğretmenimizle birlikte bir klip hazırladık. Bizi klibi çekerken çok eğlendik, inşallah babalarımız da beğenir. İlk önce kendi babamın, sonra da tüm babaların Babalar Günü’nü kutlarım" diye konuştu.
Öğretmen Sadik Arslan ise, “Anne ve babalar için en güzel hediye çocuklarının mutlu olduğunu, eğlendiğini görmektir. Anneler Günü için de çok eğlenceli bir klip hazırlamıştık. Babaları da ihmal etmek istemedik. Yavrularla birlikte çok eğlenceli bir çalışma gerçekleştirdik. Biz klibi çekerken çok eğlendik. İnşallah izleyenler de eğlenir. Bu vesileyle bütün babaların Babalar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.
Klibi hazırlayan öğrenciler hep bir ağızdan Babalar Günü’nü de kutlamayı ihmal etmedi.
01:42 Fatih'te banka soygunu: 112 bin lira çalındı
01:41 ABD, İran'dan mal ithal eden tüm ülkelere ikincil gümrük vergileri uygulayacak
01:33 Beşiktaş, kaleci Devis Vasquez’i kadrosuna kattı
00:43 Dilek İmamoğlu'nun kardeşi Ali Kaya tutuklandı
16:33 Yeşilçam’ın usta oyuncusu Nevin Efe hayatını kaybetti
16:32 Hollanda Kraliçesi Maxima orduya yedek asker olarak katıldı
16:13 ABD'den vatandaşlarına tekrar 'İran'ı hemen terk edin' çağrısı
15:17 Epstein skandalı Fransa'yı karıştırdı: Belgelerde adı geçen Eski Eğitim ve Kültür Bakanı Jack Lang Bakanlığa çağırıldı
14:02 Pakistan’da bir camide patlama: En az 15 ölü
11:06 BİMCELL, PTTCELL ve İZBAN'ın sitelerini kopyalayıp 313 milyonluk vurgun yaptılar
11:03 Rus Korgeneral Alekseyev Moskova'da saldırıya uğradı
11:01 Hillary Clinton’dan Epstein soruşturmasına 'açık oturum' çağrısı
10:40 Venezuela Ulusal Meclisi genel af yasa tasarısını onayladı
10:36 MİT'ten operasyon: 2 gözaltı
01:23 SGK ve BDDK'ya üst düzey atamalar: Resmi Gazete'de yayımlandı
23:32 Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonları: 51 şahıs hakkında işlem yapıldı
Minikler 'Babalar Günü'nü çektikleri kliple kutladı
Amasya’nın Merzifon İlçe Fatih İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri okulların kapanmasının ardından okulda bir araya gelerek, hazırladıkları Babalar Günü klibiyle hem kendi babalarının hem de tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.
