İHA - Göcek Mahallesi’nde gerçekleştirilen balık tutma yarışmasına 100’e yakın vatandaş katıldı. Kadın erkek, çoluk çocuk oltasını kapan iskeleden en fazla balığı tutabilmek için iki saat boyunca çaba gösterdi. Kimi vatandaşlar hiç balık tutamazken, kimileride en fazla balığı oltayla tutarak kupaları kazandılar.
BALON BALIĞI TUTANLAR DA ÖDÜLLENDİRİLDİ
Güzel ve güneşli bir havada dünyanın ve Türkiye’nin mavi yolculuk merkezi olan Göcek’de D. Marin iskelesinden oltalarını denize atan genç ihtiyar, çoluk çocuk 92 katılımcı en büyük ve en fazla balığı tutmak için yarıştılar. Balık tutma yarışmasında vatandaşlar, balık tutmak için uğraşıp stres attılar. Yarışma sonunda tutulan balıklar tek, tek teraziye konup tartılırken, en büyük balığı tespit etmek için de ölçümler yapıldı.
Bu arada balıkların korkulu rüyası olan balon balığını tutanlar da ödüllendirildi. En fazla balon balığı tutanların ardından diğer kategorilerdeki sonuçlar jüri tarafından tespit edildi. En fazla balık tutan Berkay Başar bu kategoride 1. olurken, en büyük boy balık kategorisinde ise 44 cm. kefal balığı tutarak Eray Soyer 1. ‘lik ödülünü alırken, en ağır balığı tutan Sinem Mutlu da 790 gram balık ile kategorisinde 1.’liğe layık görüldü.
17:49 Russell Brand tecavüz ve cinsel saldırı suçlarından suçlu bulundu
17:39 Putin: Rus ve Belaruslu sporcuların oyunlardan menedilmesi insan hakları ilkelerine aykırı
17:22 Afyonkarahisar'da 5 kişinin cansız bedeni bulundu
17:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fon açıklaması: Hiç ummadığımız insanlar bu işin içine girmişler
16:59 Casusluk soruşturmasında ikinci dalga: İsrail'in 'Pandora'sı açıldı... 11 polis listede
16:54 MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Daltonlar suç örgütü üyesi Türkiye'de
16:52 Pizzaya ananas koymayı reddeden İtalyan şef işten çıkarıldı
16:11 Fransa'da ülke çapında grev ve protesto: Macron hükümetine yönelik baskı artıyor
15:41 Türkiye’nin 2040 enerji vizyonu açıklandı: 500 milyar dolarlık yatırım, 108 bin yeni istihdam
15:37 Güney Amerika Paraguay'da kaos: Ülkenin en büyük bankası çöktü sokaklar karıştı
15:34 Fenerbahçe'den ilk fotoğraf geldi: Emre Belözoğlu takımla antremana çıktı
14:58 Ukrayna’da dev dolandırıcılık ağı ortaya çıkarıldı: Şebekeyi koruyan üst düzey yetkililer gözaltına alındı
14:41 Ünlü e-ticaret sitesinde veri ihlali: 9 bin 882 kişinin kişisel bilgilerine erişim sağlandı
14:37 Trafik tartışması kanlı bitti: Motosiklet sürücüsü servis sürücüsünü bıçakladı
14:23 Cristiano Ronaldo'dan emeklilik kararı: Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı
13:57 Türkiye'nin demir çelik devi konkordato ilan etti
Oltalar birinci olmak için denize atıldı
Muğla’nın Fethiye ilçesinde oltayla balık yakalama yarışması düzenlendi.’En Büyük Balık’, ’En Ağır Balık’ ve ’En Fazla Balık’ kategorisi olmak üzere üç dalda verilen ödüller için kıyasıya verilen mücadele renkli görüntülere sahne oldu.