• Yaşam

Zenci Manken Solaryuma Girdi

Monica Luger Güzellik Merkezi nin açılışına katılan eski Best Modellerden Tuğçe Güder in elbiselerle solaryuma girmesi herkesi şaşırttı.
Zenci Manken Solaryuma Girdi
Kendisiyle birlikte solaryumda poz veren arkadaşı Tatyana için Benim solaryuma girmeden önceki halim diye espri yapan Güder, gelecek ile ilgili planlarından bahsederek, Tatiana ile birlikte TRT de siyah beyaz isimli bir program yapıyoruz. Bir gençlik programı bu. Bunun dışında restoranımda işlerim devam ediyor. Bir dizide rol almak ve ciddi anlamda oyunculuk yapmak istiyorum.

Evlendiğim zaman bir Türk çocuğunu evlat edineceğim. Zaten Bahçeşehir çocuk esirgeme kurumu 7. bölümünün gönüllü annesiyim diye konuştu.
Geçtiğimiz günlerde nişanlandığını da sözlerine ekleyen ünlü manken, Yeni nişanlandım. Ünlü biri değil Uğur Karaz isminde devekuşu derileri sektörüyle ilgilenen ve de bir restorantı olan bir işadamı kendisi. Hatta biz eskiden ortaktık orada tanışıp bu kararı aldık şeklinde konuştu.



OGÜN-28.Ekim-03.Kasım.2007/Sayı:44/Sayfa:02
Yorum Yazın
sohbet islami chat omegle tv türk sohbet islami sohbet cinsel sohbet