TİC Holding Header
  • USD 32.408
  • EUR 35.53
  • Altın 2325.597
  • BIST 100 8880.09
Doç.Dr. Ömer Kul

Doç.Dr. Ömer Kul

Kamuoyuna saygı ile duyurulur..

Kamuoyuna saygı ile duyurulur..
Tarafımdan "Doğu Türkistan'da Toplama Kamplarına Dair" başlıklı 3 ayrı yazı kaleme alınmış ve 20 Şubat 2019 tarihinde bu üç bölümden oluşan yazımız yayınlanması amacı ile yazarı bulunduğun OGÜNHABER'e gönderilmiş, birer gün arayla yayınlanmıştır.

Seri yazının 2. bölümünün yayınlanmasından sonra M. Volkan Kaşıkçı tarafından "yazının kendi yazısından çalınarak, atıf yapmaya gerek bile görülmeden yayınladığına" dair bir paylaşımı üzerine, adı geçen şahıs tarafından sosyal medya üzerinden bir itibarsızlaştırma ve hakarete maruz kaldığım paylaşımlara şahit olunmuştur. 

Yazının 3. bölümünde ise adı gecen şahsın yazısına zaten atıf yapılmıştı. 3. bölümü okuyan şahıs bu sefer "İlk iki yazıyı deşifre edince 3. yazısı için benim çalışmama link vermiş" paylaşım yaparak, itibarsızlaştırma ve hakaretlerine devam etmiştir. 

Konuyla alakalı hukuki süreç tarafımdan başlatılacaktır. Hem yazdığım yazılarda atıfta bulunmam, hem de iddia edildiği şekliyle 2. bölüm üzerine 3. bölümde adı geçen yazıya atıfta bulunduğum tamamen asılsızdır. Yazılar yukarıda da ifade ettiğim üzere 20 Şubat'ta birlikte OGÜNHABER'e gönderilmistir. Zikredilen 3 bölüm, konu ile alakalı onlarca okuduğum yazı ve onlarca defa anlattığım konuyla alakalı derlenmiş bir çalışma olup, adı geçen şahsın çalışmasına da atıf yapılmıştır. (belgeler ektedir)

Anlaşılan son dönemlerde konunun gündeme tarafımızdan da getirilmesi birilerini veya karanlık mahfilleri rahatsız etmiş gözükmektedir. Bu durum doğru yolda olduğumuzun bir işareti olarak tarafımdan değerlendirilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 

Doç. Dr. Ömer KUL 


Blgi için;
Doğu Türkistan'da Toplama Kamplarına Dair-3
Doğu Türkistan'da Toplama Kamplarına Dair-2
Doğu Türkistan'da Toplama Kamplarına Dair-1


 

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın