TİC Holding Header
  • USD 32.355
  • EUR 35.537
  • Altın 2325.737
  • BIST 100 8880.09
Okan Geçgel

Okan Geçgel

Helal sana 'Hamza Başkan'..

Daha göreve geldiği ilk günden itibaren farklı bir yönetici portföyü çizeceğini hissettiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, icraatlarıyla takdir toplamaya devam ediyor.
Helal sana 'Hamza Başkan'..
Kapısına gelen hiç bir Vatandaşı geri çevirmeyen, maaşını öğrencilere bağışlayan Hamza başkan şimdi de öyle bir uygulamaya imza attı ki "Ülke gündemine" oturdu.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir daha önceki dönemde alınan lüks makam aracını satarak elde edilen gelirle Dilovasında yaşıyan öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu. Belediyeleri çiftlik mantığında gören lüks ve şatafatlı bir yönetim anlayışı sergileyen bazı Belediye Başkanlarının aksine Hamza başkanın bu takdire şayan davranışını takdir ve tebrik ediyoruz. Umuyoruz ki bu uygulama örnek teşkil eder.

İşçi kıyımları başta olmak üzere son zamanlarda Belediyelerden aldığımız sayısızca olumsuz haberin üzerine böylesi güzel bir haber ile bizleri umutlandıran Hamza başkanın başka başkanlara da örnek olmasını diliyoruz.

"Helal sana Hamza Başkan" başarılı olmanı canı gönülden diliyorum. Biliyorum Dilovası Belediyesinin çok borcu var geçmişten gelen epeyce de birikmiş sorunları var. Mesela nüfus bazlı düşündüğümüzde Belediyenin personel açısından iş kapısı olarak görüldüğü ve ciddi bir yığılmanın olduğunu görüyoruz. İşte buna ve benzer hadiseler belediyeyi bütçesel olarak çok yormaktadır. İnşallah Hamza başkan disipline ettiği yönetim anlayışı ile bütün bu sorunların üstesinden gelecektir.

Tekrardan Hamza Başkan'a göstermiş olduğu bu örnek davranıştan ötürü teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum....

Son söz "Yıkan da, yapan da insanoğludur.."

Selam ve dua ile....

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın
  • Boztas
    Vatandaşa ulan sizi adam yerine koyuyorum diyen başkan kendisi
  • DİLOASI GERCEGİ
    Dilovası Belediyesinde eş-dost-akraba kıyağı