TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
Okan Geçgel

Okan Geçgel

Yüz görümlük ve rüşvet iddiası..

Yüz görümlük ve rüşvet iddiası..
CHP Eski Milletvekili Sinan Aygün Togo İnşatının mühürlenmesi ile ilgili malumunuz geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve bazı Meclis üyeleri ile ilgili kendisinden 25 milyon lira rüşvet istedikleri yönünde suç duyurusunda bulunmuştu.

Yani yine bir CHP'li bir diğer CHP'liyi suçluyor...

Enazından bu sefer Saraydan kumpas kuruluyor diyecekleri bir durum yok ortada. Bakın aslında iddia çok net ve bu iddia karşısında işin muhatapları kamuoyunu inandıracak açıklamalarda bulunmak zorundadırlar..

Sinan Aygün ısrarla kendisinden rüşvet istendiğini, Mansur Yavaş'ın 2 adamının kendisiyle görüştüğünü ve bu görüşmenin kamera görüntülerinin olduğunu da söylüyor. Bu görüşmede 25 Milyonun kendisinden istendiğinide belirtiyor...

Peki Mansur Yavaş bütün bunlara ne diyor. Yavaş iddialara cevap vermek için Uğur Dündar'a konuk oluyor. Ne diyor o proğram'da kendisinin Aygün ile görüşmediğini, başka arkadaşların görüştüğünü ve Okul yapmak için para istendiğini söylüyor. Yani Mansur Yavaş'a göre Para istenmiş, lakin bu rüşvet değilmiş. Üstelik Aygün ile kendisi görüşmediği için bu olayla alakası yokmuş...

Ya Allah size akıl fikir versin iddialar ortada Adam rüşvet istediler diyor siz hayır kesinlikle para istenmedi diyemiyorsunuz. Arkadaş Sinan Aygün ile görüşmek için adamların yüzgörümlüğümü istedi? Okul için istendi ne demek ne ya. Özrü kabahatinden fazla denmesi gereken bir durum bu olsa gerek sanırsam..

Ben şahsen Aygün'ün ne dediğini gayet iyi anladım. Lakin Yavaş'ın ne dediğini anlayamadım. Lafı eveleme ile bir yere varılmaz. Çok basit bir soru bu para istendimi? istenmedimi? Buna açıklık getirin..

Yargıya' da intikal eden bu rüşvet mevzusunun daha çok konuşulacağını tahmin ediyorum ve bu meselenin bir an önce çözüme kavuşmasını da beklediğimizide ayrıca belirtmek isterim...

Son bir söz "yalanların sonu gelmez, doğrusu ney sormayınca.."

Selam ve dua ile....

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın