TİC Holding Header
  • USD 32.388
  • EUR 34.981
  • Altın 2331.671
  • BIST 100 8880.09
Pınar Dura Özer

Pınar Dura Özer

Haftanın yabancı dizisi: 50 States of Fright

Sam Raimi'nin yapımcılığında, yeni bir platform için üretilen, korku gerilim türündeki bir antoloji serisi olan 50 States of Fright'tın oyuncu kadrosunda; Rachel Brosnahan, Christina Ricci, Ming-Na Wen, Asa Butterfield, Danay Garcia, Travis Fimmel gibi önemli oyuncular yer alıyor.
Haftanın yabancı dizisi: 50 States of Fright
Quibi antoloji serisinin, ilk sezonu; Colorado, Florida, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Oregon ve Washington gibi ABD'deki çeşitli eyaletlerlerden gelen, kentsel korku efsanelerine dayanan hikayeleri araştırıyor.
 
Her bölümü, en fazla 10 dakikadan oluşan "50 States of Fright" ; hikayelerini yeterince ciddiye alan, bir o kadar da çok karmaşık hale dönüşmeden eğlendirmeyi başaran bir dizi.
 
Neredeyse hepimizin, COVID-19 salgını yüzünden karantinaya alındığı bir zamanda, medyayı bu tarz kullanmak adına güzel olmuş.
 
Geleneksel yarım saat veya saatlik içerik sunmaktan ziyade Quibi Platformu’nun, 5-10 dakikalık halinde olması beni şaşırttı.
 
Basit çekimlere rağmen görüntüsü, ışıklandırması ve sinematografisinde her şey çok temizdi.
 
Ben, en çok Michigan bölümünü sevdim.
Hem ödüllü Rachel Brosnahan hem de Travis Fimmel, gerçek, sevgi dolu bir çifti canlandırmak için harika bir iş çıkarmışlar.
İki aktör arasında gerçek bir kimya vardı.
Bu da ilişkilerinin inandırıcılığını artırmaya yardımcı olmuş.
 
Korku türü sevenler kısa kısa anlatımlı bu diziyi kaçırmayın derim.
Çabucacık bitiveriyor.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın