TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19

Bugün de sabahın köründe adliye'deyiz, neden mi?

Basit, dobrayız ya eski Spor Bakanımız Sn. Suat Kılıç, başkasının hatasından dolayı beni mahkemeye veriyor ve resmen iftiraya uğruyorum.
Mesele şu, hani varya şu hep doğruları yazan magazinci Kenan Erçetingöz, Tweeter'da bakan beye 'Bravo Bakanım nihayet bizim kızın başını da bağlatmışsın' yazdı.

Bahsettiği küçük hanım da araba yarışcısı milli ralicisi bir kız. Bende gayet safiyane a filan kişi mi? Bende merak ediyordum dedim. Zira o haberi Kenan Erçetingöz'den duymuştum. Tabi bu olay döndü dolaştı bana patladı "Vay sen nasıl böyle yazarsın, madem böyle bende sana 100 milyon tazminat davası açıyorum" diyerek Sn. Suat Kılıç beni mahkemeye verdi.

Sn. eski bakanımız, mahkemeyi kaybedersek bunu nasıl ödeyebiliriz? bu paraları kazanmak kolaymı? Deli gibi çalışarak bunca seneler sonra ayaklarımızın üzerinde ancak durabiliyoruz.

El insaf yukarıda Allah var.

Sizin o dönemlerde devamlı olarak o küçük hanımla basında, medya da, tv kanallarında görüntüleriniz çıkıyordu. Ben de bulunduğum aktivitelerde, Erçetingöz'den duyumlarımı paylaştım.

Neyse avukatımla mahkemeye gittim fakat muhatap taraftan kimse gelmediği için celse de açılamadı. Bu davadan korkacağım bir suçum ve taraflarına tazminat olarak ödeyebileceğim paramda yok!..

Haftaya tekrar buluşana kadar sağlıkla kalın..

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın