TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 35.06
  • Altın 2325.486
  • BIST 100 9129.19

Mesele Al-Bayrak

Muhalefetin gündem zavallılığına bakar mısınız?
Mesele Al-Bayrak

Sayın Berat Albayrak'ı ve hükümeti yıpratmak için hemen her fırsatta başarılarına bakmaksızın "Damat gitsin!" naraları atan acizler şimdi de kalkmış "böyle gidilir mi?" gevezeliği ile muhalefet ettiğini sanıyorlar.

Amaçlarının hiçbir zaman üzüm yemek olmadığı ve bağcıyı dövmek ile koltuk bulduğu aşikâr olan muhalefet kalabalığı, iktidarın sözde yumuşak karnı olarak nitelediği ailesine saldırmaktan hiçbir zaman ar etmediği gibi edebi de kuşanmadı.

Ne oldu?
Damat gitti…

27 saat boyunca herhangi bir açıklama yapılmamış, medya susmuş, aile içi kargaşa varmış, falanmış, filanmış…

Ekonomiden bir haber olan ve parti tabelalarının dahi parasını ödeyemeyen muhalifler, başımıza iktisatçı kesildiler. İktisatçı kesildikleri yetmezmiş gibi muhasebeciliğe de soyunan bu kalabalık, meselenin ne olduğunun farkında dahi değil.

Bu memleketin ekonomik sorunları mı yoksa bu memleketin beka sorunlarımı önceliğimiz?

Hedefe koyuyor ve hiçbir ahlak barındırmaksızın yok etmek için her şeyi yapıyorlar. Buna karşı akılcı ve istikrar ile hem ülkemiz dışında hem de topraklarımız içinde dik durmaya çalışan iktidar bu yıpratmalardan daima güçlenerek çıkıyor.

Muhalefet bu çürümüşlüğü ile iktidarı onarma vazifesini aslında layığı ile yerine getirdiğini söyleye biliriz.

Fakat mesele "damat" değil mesele "Albayrak…"

Sismik araştırma gemilerini tüm "gemicik" geyiği çeviren muhalefete rağmen ülkemize kazandıran, neredeyse kibirdendir denecek mütevaziliği ile saygınlığı ve kalitesini hiçbir zaman bozmamış olan Sayın Sadık Albayrak'ın oğullarına karşı bir operasyon tertip ediliyor.

Bunlara pirim vermeyen iktidar erki, bu ailenin yetiştirdiği evlatlardan bu memleketin faydasına birçok kazanım elde etmiştir. Dolayısı ile ülkemiz ve milletimizedir bu kazanım. Fakat yorgunluk dinlenmeyi gerektirir.

Evet…
Yorulduğunda dinlemesi ve dinlenmesi gerekir insanın…
Koltukçu değil, Rantçı değil, Vahşi değil, İllacı değil…

İnsan kalabildiğimizin hakikatidir vazgeçişlerimiz. Vazgeçebilme ferasetinden dolayı hürmet görmeli insan. Hatadan azade olmaz ya insan.

Hele ki genç bir bedene yüklenirse yaşlı ve hatta kanlı belalar… Belamların naraları elbette ki incitir.

Damat gitti efendiler…
Peki şimdi kim gitsin istiyorsunuz?
dini sohbetler

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın
  • Dadal
    İşinin ehli birini istiyoruz. Ekonomiyi çöp eden biri olmasın da Albayrak gibi.