TİC Holding Header
  • USD 32.318
  • EUR 35.121
  • Altın 2292.771
  • BIST 100 8880.09
Galip Gezer

Galip Gezer

Ezan-ı Muhammed-iyeyi susturmaya çalışanlar nasıl susturulur?

Tarih 8 Kasım 2015 sabah Facebook'ta bir haber paylaşmıştım. Kıbrıs Lefke'de yaşayan bir avukat hanım ile alakalı. Adı Sema Güzeloğlu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ‘KAKATC’ diye kısaltma yapacak kadar çok seviyor Kıbrıs Türklerini. Türkiye’den nefret ediyor ve nefretini görmek için sayfasını ziyaret etmeniz kafi.
Ezan-ı Muhammed-iyeyi susturmaya çalışanlar nasıl susturulur?
Gecenin yarısı sayfama yorum yapmış. ‘Uydur uydur gitsin’ yazmış, ardından ‘Davamı asla geri çekmeyeceğim ve Kıbrıs'ta camilerin hoparlörlerinin sökülmesi için AİHM' ne kadar gideceğim’ demiş. Bakın ondan sonra olaylar nasıl gelişmiş...



He bu arada Süleyman Özışık'ın feministler üzerinden asılsız haber yaptığı, ardından özür dilediği ve yazdığı yazılar ile bana İsviçre'de yaşadığım izlenimi vermesi de ayrı mesele. Keza kendisi ile görüştüğümüz de bir şişe su ikramıma bile içtinap ederek yaklaşmıştı.

Bir de Yılmaz Özdil var tabi. Ne zaman yazılarını okusam kendimi Somali Mogadişu vatandaşı sanıyorum, kabilemden uzaklaşmak istiyorum bazen...

Yazarak ülkeyi cehenneme çevirmekte pek mahirdir bizim medya. Bakın biz buradan örnekleyelim doğru haber nasıl yazılır, nasıl yapılır. Eğer bir konu ile ilgili yazı yazacaksanız olayın ortasına çekinmeden bodoslama gireceksiniz. Gazetecilik mesleği ve doğru habercilik bunu gerektirir. Sevgili büyüğümüz Cengiz Aygün ağabeyim gibi.

Sonuç ne oldu biliyor musunuz? Ezan devam ediyor Adriyatik'ten Moğolistan'a kadar.

Bu sefer yazıma Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözü ile değil başka bir bozoklu olan Abdullah Çatlı'nın bir sözü ile son vereceğim.

"Yakarım bu dünyayı tek bir Türk'ü ezdirmem, Tanrı şahidim olsun sizi bu sokaklarda rahat gezdirmem"

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın