TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
Hasan Denizyaran

Hasan Denizyaran

Hakkında

Merhaba sevgili Ogün okurları. Bu günden itibaren her hafta yazılarımla karşınızda olacağım. Uzun yıllar Gün Medya ailesinin bir parçası oldum. Ogünhaber aracılığı ile sizlerle buluştuğum için oldukça heyecanlı olduğumuda belirtmek isterim.
 
Ben kimim? Önce buna değinelim
Sanat hayatına küçük yaşta müzikle adım attım. Sanat kariyerimde profesyonel ünvanını alana kadar modellik, çeşitli dizi, tv projelerinde yer aldım. Eğlence ve Televizyon sektörünün içindeki bir kardeşiniz, abiniz, akranınızım. Yazılarım da haliyle bu lezzette olacak.

Yazılarımda hangi konulara değineceğim?
Öncelikle günümüz çağında bir çok genç; dizi, sinema, müzik, modellik gibi iş bölümlerinin içinde yer aldığı sektörün ışıltısına kapılarak o yoldan ilerlemek, bunu meslek edinmek istiyor. Bu ışıltılı yolda karşınıza çıkacak güzellikler olduğu kadar, kötülükler ve dezavatajlar da var. Magazin haberlerinde, verilen röportajlarda, Televizyon programlarında, defilelerde, güzellik yarışmalarında sizlere aktarılanların doğruluğunu, perde arkası olayları, kısacası bütün gerçekleri sakınmadan kaleme alıp siz sayın okurlarıma aktaracağım.

Gördüğüm kadarıyla çeşitli dizi ve televizyon programlarına yapılan sert eleştiriler var. Çoğunlukla bilinçsiz ve kültürsüz bir kesimin başlattığı ve git gide büyüyen, önemli devlet meseleleri varken, gündemi ve gençleri meşgul eden olayları nacizane kendimce yorumlayacağım. Yeri geldiğinde film, dizi eleştirileri yapacak ve RTÜK, TRT vb. kurulların aldığı kararların sektöre nasıl yansıdığından bahsedeceğim. Kısacası sektörün nabzını tutacak ve hiç çekinmeden bütün çıplaklığıyla gerçekleri yazacağım. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Toplam 42 yazı listeleniyor
  • Amatör fenomenler

    İyice telefonların esiri olduk. Sosyal medya sağ olsun, sırf fotoğraf çekilebilmek için tatile gider, yemek, para harcar olduk…

  • Üzücü bir Çeşme

    Özellikle yaz ayları sürekli canlılığını koruyan, güzel denizi ve keyifli mekanlarıyla çeşme bu sene de tüm hızıyla hizmet vermeye devam ediyor.

  • Nasıl bir nesil yetişiyor? Nasıl bir yargı sistemi gelişiyor?

    Günümüzde şarkı sözleri yüzünden tutuklanan, hakkında soruşturma açılan veya sosyal medyada bir yazı paylaştığı için ceza alan birçok örnekle karşılaşıyoruz. Sosyal medya o derece önemli hale geldi. Maalesef.

  • 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

    Kadınlar her gün hatırlanacak kadar önemli ancak ne yazık ki sadece bir gün dile getirilecek kadar değersiz görülüyorlar.

  • Uyuşturucu batağı!

    Maalesef özellikle gençlerimiz arasında çok yaygınlaşmış ve normalleşmiş olan uyuşturucu kullanımı hakkında yazmak istiyorum.

  • Halka mâl olmak var, halka mal olmak var!

    Genelde insanlar güncel haberleri öğrenmek için internet haber siteleri veya arama motorlarına başvuruyorlar. Peki bu bilgilerin doğruluğu ne derecede?

  • Oyunculuk yapmak isteyenler!

    Oyunculuk mesleğini icra ederken karşımıza çıkan zorluklar nelerdir? Nelere dikkat etmeliyiz ve nasıl bir yol izlemeliyiz?

  • Ocak ayında diziler yayınlanmayacak!

    Merhaba sevgili Ogün okurları.. Sezon arasında bazen izlediğiniz dizinin yeni bölümünün gününde yayınlanmadığı fark etmişsinizdir. Bunun sebebi kanalın reklam bütçeleri için yeniden masaya oturması oluyor.

  • Medya İçerik Sağlayıcıları

    Merhaba sevgili Ogün okurları. Bu hafta sizlere Medya İçerik Sağlayıcı'nın sektöre ve biz seyircilere olan etkisinden bahsedeceğim.

  • Tam yol ileri!

    Merhaba sevgili OGÜNhaber okurları. Fark etmişsinizdir, yazılarımda genelde toplumumuzun içinden ve gündemde karşılaştığımız sorunları kaleme alıyorum. Uzun süredir gündemden düşmeyen bir taksi sorunsalı var.