TİC Holding Header
  • USD 32.368
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.082
  • BIST 100 9129.19
Murat Yılmaz

Murat Yılmaz

Ne sağ, ne de sol, mesele Vatan, bir de Vatan'ı satan!

Gezi’den beri tanıyoruz bunları. Güya aydın, ama aslında kapkaranlık yüzlerini o zamanlar göstermeye başlamışlardı. 17/25 de de FETÖ’nün saflarına geçerek kusmuşlardı içlerindeki iğrençlikleri.
Ne sağ, ne de sol, mesele Vatan, bir de Vatan'ı satan!
Hendeklere de destek vermişlerdi, hatırlarsınız. Ve 15 Temmuz sonrası da sahnede idiler yine. Tıpkı referandum da hayır cephesinde oldukları gibi. Her ne vakit, bu vatan için, bu millet için iyi bir şey ler olmaya başlasa hemen karşısında oldular, aleyhinde olan kayıtsız şartsız her faaliyete ise, koşulsuz destek verdiler!

Ama sadece o malum 170 mi? Hayır. Bilmem neyin odaları varsa, topyekun onlarda. Sizin hiç mi vatan sevginiz yok?

Elleri kanlı terör örgütlerinin yaptığı hangi saldırıyı, katliamı kınadınız? Hiç birini! O zamanlar sizden tık çıkmaz, sus pus olursunuz, görmezden gelirsiniz. PKK’nın hiçbir hainliği sizce yanlış değil! Meşru! Öyle ya, yoldaşlarınız sizin onlar, değil mi?

Yere izmarit bile atmayan, düz ovaya bile pislemeyen, Barış Güvercinleri değil mi? Hangi şehidimizin yakınına taziye verdiniz? Hangi gazimizi ziyaret ettiniz? Hiç!

Hatta içinizde gerilla anası olma fantezileri kuranlar var! Evlerinizde, yatak odalarınızda ki dekorlar da orak çekiç, Che, bir de Apo posteri var sizlerin!

Siz bu vatanın evlatları değilsiniz, aydın falan hiç değilsiniz. Hiç olmadınız, olamazsınız zaten. Siz, tarihin tozlu raflarına kaldırılmış, dünyada bir manyağın ülkesi dışında hiçbir örmeği kalmayan bir siyasi akımın kalıntılarısınız ancak!

Ve sorumlusunuz, failsiniz. Gezi Parkı Olayları’nın baş failleri siz siniz! O vandallara her şekilde arka çıkarak geniş platformları sağladınız. Yetmedi, içlerine karışıp, bizzat Polis ile çatışarak, suç işlediniz!

Kırmızı fularlı bir teröriste yaktığınız ağıtlar daha gözümüzün önünde. Başka bir Terör yavrusu olan Berkin için de ona keza. Ama siz, Necmeddin öğretmeni, Aybüke öğretmeni hiç görmediniz! 

Gebe eşinin yanında şehid edilen askeri bilmediniz. Sadece işini yaptığı için, yemek dağıtan komi çocuğu, eli kanlı itler katlederken de hiç sesiniz çıkmadı. 

Öyle ya, failleri, yine yoldaşlarınızdı. Bir kızıl şerit gibi süregeldi ihanetleriniz. Ve siz, ileri insanlıksız sendromu çeken Tabipler Odası. Siz ne iş yaparsınız? Bu memleketin menfaatine ne vakit en ufak bir katkınız oldu mu? Hayır!

Mimarlar odası. Her Milli projeye, militanca takoz olmaya hep gayret gösteren, hainler zümresi. Mimar Sinan’ı yetiştiren bu milletten sizin çıkmanız, utanç ötesi bir şey. Ne mesleğinize, ne meslektaşlarınıza, ne de memlekete hiçbir faydanız yok. Dolayısı ile bence, var olma sebebiniz de yok.
 
Sizler hiçbir zaman yerli olmadınız, milli hiç olmadınız, halkçı diye geçinseniz de, halk asla olmadınız. Hatay’da 15 yaşındaki delikanlı ‘şehadet şerbetini içmeye hazırım’ diyor. Kilis’de, Hatay’da analar elleri ile asker evlatlarına yemekler yapıp, ‘Asker anneleri, merak etmeyin, onlar şimdi bizim de evladımız, biz bakıyoruz’ diye hepimizin gözünde yücelirken, siz cüceleşiyorsunuz.

15 yaşında bir çocuk kadar olamadınız. Aydın mı arıyorsunuz? 

Tankın ne zaman karşısında, ne zaman yanında duracağını çok iyi bilen, necip Türk Milletine bakın. Ve biraz ar damarınız kaldı ise, halinizden utanın. 'Afrin tehlike değil' diyorsunuz, öyle mi? Gelin bunu Kilis deki vatandaşlarınıza bir soralım? Senelerdir oraya isabet eden havan ve roketler acaba uzaydan mı gelmiş, size söylesinler.

Ve yine Kılıçdaroğlu!

Çok sürmedi, verdiği destek, zaten de tiyatroydu, na samimi olduğu yüzünden akıyordu. ‘Sayın Cumhurbaşkanı ile Sayın Trump’ın telefon görüşmesinin bandı yayınlansın’ bu nasıl bir söylemdir?

Nasıl abes ile iştigal bir cümledir? Hiç mi devlet terbiyesi görmedin sen be adam? Akıl almıyor, zihin zorlanıyor böyle bir tutum karşısında! Hele bir de Başkan Yardımcısı var CHP’nin ki, evlere şenlik. Hatırlarsınız hani şu eski Başkonsolos, Ö. Yılmaz, ismini bilerek yazmadım, çünkü hak etmiyor.

Hani şu Musul Konsolosluğu DEAŞ’ın eline geçince, korkudan kendini inkar eden. Belli ki terbiyenin ‘t’ sini görmemiş. Haya, edep, hak getire. E bir de kankası Ekrem Erdem. Ettiğiniz tüm küfürlerin asıl muhattapları bizzat sizsiniz!

Bu millet Afrin'de Milli Mücadele veriyor!

Öyle iki üç aç köpeğe karşı da değil üstelik. ABD, Almanya, Fransa ve diğer leş kargalarına karşı. Bu satırların muhatapları sizler de, açıkça safınızı belli ettiniz. Haçlı ordusunun FETÖ tipi uşaklarısınız. Bunu tüm milletimiz, tüm açıklığı ile gördü! 

Mesele çok basit artık! Ne sağ var, ne sol! Bir Vatan var, bir de Vatan'ı satan!

Bir diğer yazımızda buluşmak ümidi ve dua ile Vesselam 

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın