TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
Okan Geçgel

Okan Geçgel

ABD'nin aynadaki yansıması 'soykırım'

Kuruluş hikayesi irdelendiğinde ABD'nin kirli yüzü ve soykırım sözünün çok net anlaşılacağını düşünüyorum.
ABD'nin aynadaki yansıması 'soykırım'
Bu gün hala Dünya'nın her bucağında ABD'nin menfaatleri için nasıl ülkeleri karıştırdığına ve askeri güç kullandığına şahit oluyoruz.

Kuruluşu esnasında Kızılderililere yönelik soykırın yapan, Vietnam ve Kamboçya başta olmak üzere, Orta Doğu'da yıllarca yaptığı kıyımlarla anılan ABD'nin bu gün aynadaki yüzünü Türkiye üzerinde denemeye çalışması bir akıl tutulmasının örneğidir.

ABD başkanı Biden'ın 1915 olayları üzerinden Türkiye'ye soykırım ithamında bulunması, ABD'deki "küçük bir menfaat grubuna teslim olduğunu" ve Ermeni lobisine boyun eğdiğini göstermektedir.

Biden, kendisini başkanlığa taşıdığını düşündüğü Ermeni lobisine borç ödemeye çalışması ve bunu yaparken "Türk-Amerikan ilişkilerini bir kenara atıyor" olması da Biden'ın düştüğü zaafiyeti gözler önüne sermek istiyorum.

Aslında tarih kimlerin nasıl soykırım yaptığını ortaya koymaktadır. 1915 olayların özellikle Ağrı, Kars ve Ardahan bölgesinde müslümanlara yönelik Ermenilerin nasıl katliamlar yaptıklarını bütün Dünya bilmektedir.

Ermenilerin Hamile Kadınların karınlarını nasıl deştiğini ve tecavüz olaylarına karıştıklarını, bölgedeki toplu mezarlardan, giriştikleri vahşetin aleni olduğunu özellikle vurgulamak istiyorum.

ABD başkanının ithamları milletimizi kirletmeye yetmiyecektir. Ecdadımızın mazluma nasıl sahip çıktığını tarih sayfaları haykırmaktadır. Daha ülkesinde polis vahşetine kurban verdikleri sivillerin kanının hesabını veremeyen ABD'nin bu kirliği tezgahı elbet milletimizin üstün feraseti ile bozulacaktır.

Biz millet olarak ter temiz bir geçmişe sahibiz. İslamın sancaktarı ve Dünyaya insanlık dersi vermişiz. ABD'nin kahpeçe yaklaşımı bize sinek vızıltısı gibi gelmektedir.

Son bir söz "Dünya'nın en büyük soykırımlarını ABD defalarca yapmıştır."

Selam ve dua ile.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın