Okan Geçgel

Okan Geçgel

Antalya, Muhittin Böcek ile değişim yaşıyor

Antalya, Başkan Muhittin Böcek ile büyük değişim yaşıyor. Hem siyaseten hem de beşerî ilişkileri ile dikkatleri üzerine çeken Böcek duruşu ile de her kesimden takdir toplamaktadır.
Antalya, Muhittin Böcek ile değişim yaşıyor
Hatırlayınız Covid'e yakalanarak, akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle 64 günü yoğun bakımda olmak üzere 108 gün hastanede yatan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in tedavi süreci epey sıkıntılı geçmişti.

Yoğun tedavi sürecinden sonra taburcu edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Kovid-19 tedavisi sürecinde üyesi olduğu CHP içerisinde yaşananlara tepki göstermiş, "Partimizin çatısı altında bulunan bazı menfaat gruplarının insan olmayı unuttuklarını gördüm." ifadesini kullanmıştı.

Başkan Böcek adeta ölüm döşeğindeyken maalesef insan olmayı unutan bir kesimin bazı hesaplar içerisine girdiğini, hakikaten bizde tahlil etmiştik.

Sayın Muhittin Böcek Beyi yakinen tanıma fırsatı bulan bir gazeteci olarak duyduğum memnuniyete atıfta bulunurken, Başkanın partiler üstü duruşu ve her kesime eşit mesafede oluşu beni ziyadesiyle etkilemiştir.

Başkan Böcek 4 dönem Konyaaltı Belediye Başkanı olarak başarılı çalışmalara imza atmasından sonra CHP'nin bana göre yerinde kararı ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmuş ve son derece güçlü bir figür olan mevcut Başkan Menderes Türel'e karşı seçimi kazanmıştı.

Böcek ilk ANAP'tan aday olmuş ve seçim kazanmış, sağ cenahtan gelen bir isim. Gerek Antalya siyasetinde gerek ise Genel politikada iyi ilişkiler kurmasıyla da adından sıkça söz ettiren bir isim.

Muhittin Böcek'in Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile olan yakın ilişkisi ise dikkatlerden kaçmamaktadır.

Antalya'da güzel projelere imza atmaya devam eden Başkan Böcek'i geçtiğimiz günlerde makamında ziyaret ettim. Hayli sıcak bir ortamda geçen görüşmemizde Antalya'daki değişime şahitlik ettik.

Genel Yayın Yönetmenliğini üstlendiğim Kent ve Başkan Dergisinin her yıl düzenlediği yılın başarılı belediye başkanı ödülünü kendisine takdim ettim. Başkan Böcek hakikaten başarılı bir belediye başkanı. Bunu Antalya sokaklarında bizzat görmüş olduk.

Başkanı tanıyıp hayalleri ve hedeflerini müşahade ederken hastalığı süresince kurulan tezgahların, nedenlerini de sanki algıladık gibi. Çünkü art niyetli siyaset cambazlarının önünde bir barikat olarak gördükleri Başkan Böcek'in üzerinde bazı hesaplara girmelerini müşahede ettik.

Sayın başkanın başarılarının devamını diliyor ve kendisine sağlıklı uzun ömür diliyorum.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın